Вареники з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Вареники з різними солодкими начинками, а також картоплею і капустою можна віднести до повсякденної кухні, в той час як приготування цих вареників з рибою стане справжнім святом смаку.
Я не дуже часто готую вареники з рибою в домашніх умовах, але кожен раз, коли я їх роблю, в нашій родині настає маленьке свято. У цієї страви приголомшливий смак і незабутній аромат і, якщо чесно, я ще не зустрічала жодної людини, якій би не сподобалися такі вареники. В принципі в блюдо можна класти і не тільки червону рибу, але все ж з нею смак виходить більш благородний. До речі, ви можете взяти цей простий рецепт вареників з рибою на замітку, якщо ви чекаєте гостей, адже таке частування не соромно буде їм запропонувати.
- Борошно - 3-4 склянок
- Вода - 270 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки(+ в начинку до смаку)
- Файл gorbuši - 500 грам (підійде будь-яка морська червона риба)
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цукор - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
Виливаємо воду в миску і змішуємо її з сіллю (0, 5 немає. Л.) і рослинним маслом. Далі всипаємо борошно (невеликими порціями) і замішуємо досить круте тісто, загортаємо його в пакет і ставимо в холодильник.
Для начинки ми промиваємо і витираємо насухо рибне філе, нарізаємо його на невеликі кубики.
Ріпчасту цибулю і часник чистимо і подрібнюємо.
На сковороді розігріваємо олію і викладаємо в нього цибулю з часником, посипаємо овочі чайною ложкою цукру, обсмажуємо їх до золотистого кольору.
Коли цибуля з часником охолонуть, викладаємо їх до нарізаною рибі, додаємо ще ложку цукру, спеції і сіль за смаком, перемішуємо все.
Виймаємо з холодильника тісто, ділимо його на честь і розгортаємо кожну в ковбаску, розрізаємо їх на невеликі шматочки.
Беремо по черзі по одному шматочку і розгортаємо його в коржик (не дуже тонку).
Викладаємо на корж рибну начинку, але не дуже багато, щоб тісто не порвалося при варінні.
Загортаємо начинку в тісто, формуємо вареник.
Таким чином, отримання вареники, поки тісто або начинка не закінчиться.
Наливаємо в каструлю воду, солимо її і доводимо до кипіння, викладаємо в воду вареники і, після того як вони спливуть, варимо їх 3-5 хвилин.
Подаємо ароматні і неймовірно смачні вареники до столу і пригощаємося. Приємного всім апетиту!