Вареники з кінзою
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не їли! розповім вам, як приготувати вареники з кінзою: смачні, ситні, ароматні і зелені! впевнена, вам сподобається, а всі ваші домочадці приємно здивуються, що вареники бувають такими.
Вашій увазі пропоную простий і смачний рецепт приготування вареників з кінзою. Спробуйте, всім любителям цієї зелені з яскраво вираженим запахом і пряним смаком такий експеримент напевно сподобається, гарантую! Та й виглядають вони дуже незвично: хто ж здогадається використовувати нові компоненти для тіста? смачно, рекомендую!
- Молоко - 100 грам
- Сир - 500 грам
- Braai - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
- Сіль - 2 чайних ложки
1. Спочатку зробимо тісто. Для цього в блендері змішаємо кінзу, яйце, молоко, сіль і масло, перемішаємо до однорідності. Потім вже потроху вводимо в тісто борошно. Тісто повинне вийти еластичним і не повинно липнути до рук.
2. А тепер приготуємо начинку. Змішаємо сир, сіль, Зелена цибуля, яйце і трохи кінзи, якщо залишилася. Спеції - за смаком.
3. Тепер розгортаємо тісто ковбаскою. Нарізаємо ковбаску однакового розміру шматочками. А вже кожен шматочок потім розгортаємо, викладаємо всередину начинку.
4. І тепер защипуємо краю і варимо наші вареники на пару (або ж заморозимо до кращих часів).
5. А ось така краса вийде. Приємного вам апетиту!