Варена печінку
(покроковий рецепт з фото)
Печінка є одним з найбільш затребуваних субпродуктів. З неї готують різні страви, такі як салати, гарячі страви та закуски. Якщо ви правильно підготуєте це м'ясо, то у вас все вийде!
Якщо ви дізнаєтеся, як приготувати варену печінку, то зможете порадувати своїх близьких смачною вечерею. Її можна нарізати соломкою і обсмажити до гарніру, а можна подрібнити в фарш і зробити макарони по-флотськи. Також шматочки їжте просто так, додаючи соус, наприклад, соєвий або тар-тар.
- Печінка яловича - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Raykon - За смаком
- Зіра - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Вода - 2 L
- Молоко - 1 літр
Печінка промийте і звільніть від плівки. Залийте її молоком і залиште на 2-4 годину. Потім протріть м'ясо серветкою і наріжте великими шматками.
Закип'ятіть воду в каструлі і додайте в неї всі спеції.
В окріп покладіть печінку. Прибирайте постійно піну.
Додайте в каструлю сіль і варіть печінку 7-10 хвилин.
Дістаньте печінку шумівкою. Все готово! Смачного!