Рецепт Варена печінку фото

Варена печінку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Печінка є одним з найбільш затребуваних субпродуктів. З неї готують різні страви, такі як салати, гарячі страви та закуски. Якщо ви правильно підготуєте це м'ясо, то у вас все вийде!

Опис приготування:

Якщо ви дізнаєтеся, як приготувати варену печінку, то зможете порадувати своїх близьких смачною вечерею. Її можна нарізати соломкою і обсмажити до гарніру, а можна подрібнити в фарш і зробити макарони по-флотськи. Також шматочки їжте просто так, додаючи соус, наприклад, соєвий або тар-тар.

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Raykon - За смаком
  • Зіра - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Вода - 2 L
  • Молоко - 1 літр
варена печінку - фото крок 1
Печінка промийте і звільніть від плівки. Залийте її молоком і залиште на 2-4 годину. Потім протріть м'ясо серветкою і наріжте великими шматками.
варена печінку - фото крок 2
Закип'ятіть воду в каструлі і додайте в неї всі спеції.
варена печінку - фото крок 3
В окріп покладіть печінку. Прибирайте постійно піну.
варена печінку - фото крок 4
Додайте в каструлю сіль і варіть печінку 7-10 хвилин.
варена печінку - фото крок 5
Дістаньте печінку шумівкою. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти