Дієтична печінку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі не тільки смачні, але і корисні, низькокалорійні страви, тоді хочу навчити вас, як приготувати дієтичну печінку. Чудова закуска без зайвого клопоту для всієї родини. Рекомендую!
Цей ніжний, апетитний і корисний паштет можна зробити як в пароварці, так і використовуючи мультиварку, наприклад. Ніякого зайвого жиру або масла, ніякої смаження. Така печінку дійсно виходить дієтичної і по-справжньому смачною. Якщо у вашій родині ще не перейнялися любов'ю до субпродуктів, спробуйте цей рецепт
- Куряча печінка - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (паприка, сушені овочі, зелень)
1. Печінка вимийте, обсушити і відправте в чашу блендера. Вбийте яйце. Подрібніть все до однорідності.
2. Додайте сіль, спеції за смаком (використовувати можна мелений часник, сушені овочі, паприка, гострий перець і т.Д.), трохи оливкового масла. Ще раз перемішайте.
3. Розлийте по невеликих банках або контейнерах.
4. Надішліть в пароварку (мультиварку) на півгодини.
5. Паштет готовий. Перед подачею на стіл печінку потрібно добре остудити.
Смачного!
Смачного!