Рецепт Дієтична печінку фото

Дієтична печінку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Страви на пару , Паштети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам до душі не тільки смачні, але і корисні, низькокалорійні страви, тоді хочу навчити вас, як приготувати дієтичну печінку. Чудова закуска без зайвого клопоту для всієї родини. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей ніжний, апетитний і корисний паштет можна зробити як в пароварці, так і використовуючи мультиварку, наприклад. Ніякого зайвого жиру або масла, ніякої смаження. Така печінку дійсно виходить дієтичної і по-справжньому смачною. Якщо у вашій родині ще не перейнялися любов'ю до субпродуктів, спробуйте цей рецепт

  • Куряча печінка - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (паприка, сушені овочі, зелень)
дієтична печінку - фото крок 1
1. Печінка вимийте, обсушити і відправте в чашу блендера. Вбийте яйце. Подрібніть все до однорідності.
дієтична печінку - фото крок 2
2. Додайте сіль, спеції за смаком (використовувати можна мелений часник, сушені овочі, паприка, гострий перець і т.Д.), трохи оливкового масла. Ще раз перемішайте.
дієтична печінку - фото крок 3
3. Розлийте по невеликих банках або контейнерах.
дієтична печінку - фото крок 4
4. Надішліть в пароварку (мультиварку) на півгодини.
дієтична печінку - фото крок 5
5. Паштет готовий. Перед подачею на стіл печінку потрібно добре остудити.
Смачного!

Схожі рецепти