Рецепт Варена курча фото

Варена курча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курча , Спеції , Прянощі , Приправи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курчати будемо готувати з прянощами і цибулею. Вийде смачне і ароматне м'ясо і насичений бульйон. Вариться невеликий курча близько години, подавати можна в якості окремого страви або з бульйоном.

Опис приготування:

Курча не жирний, тому він виходить дуже смачним, якщо його просто зварити з прянощами. До готового м'яса можна подати соус, свіжу зелень або шматочок чорного хліба.

  • Курча - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Кардамон - 2-3 штук
  • Розмарин - 2 штуки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 L
варена курча - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
варена курча - фото крок 2
Курячий витратить, промиваємо і кладемо в каструлю з водою. Перед закипанням з'являється піна, яку потрібно прибрати.
варена курча - фото крок 3
У киплячий бульйон додаємо суміш перців, кардамон і сіль.
варена курча - фото крок 4
Додаємо лавровий лист і часник.
варена курча - фото крок 5
Цибулю чистимо і робимо на ньому надрізи. Цибуляі пару гілочок розмарину додаємо в каструлю.
варена курча - фото крок 6
Готуємо на малому вогні під кришкою близько години.
Коли м'ясо буде легко відходити від кісток, можна прибирати каструлю з вогню.
варена курча - фото крок 7
Варена курча готовий. Подаємо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти