Угорський салат
(покроковий рецепт з фото)
Хоч в Угорщині і не був, але салат з такою назвою не міг не спробувати, тим більше, що я є великим фанатом консервованої кукурудзи. Записуйте і ви, як приготувати угорський салат.
Як дізнався пізніше, в Угорщині салат називається по-іншому, ось тільки перекладу ніхто не знає, тому вирішили назвати його саме так. Рецепт приготування дуже простий, а продукти доступні і недорогі. Салатне потрібно наполягати, а краще подавати відразу, інакше капуста пустить сік і в тарілці буде багато рідини.
- Пекінська капуста - 1 штука
- Салат - 4 штуки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Ковбаса - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Консервована кукурудза - 230 грам
- Йогурт - За смаком
- Яйце - 2 штуки
1. Пекінську капусту гарненько промиваю під проточною водою, потім стряхиваю і нарізаю тонко. Салатні листя мою і нарізаю дрібно, як і капусту.
2. Болгарський перець розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, використовую тільки одну половинку, нарізаю його тонкими скибочками.
3. Ковбасу (можна використовувати і шинку) нарізаю такими ж скибочками, як і перець.
4. У мисці змішую все порізані інгредієнти, відвалів через прес часник, додаю консервовану кукурудзу і заправляю все йогуртом, перемішую. Подаю разом з вареними перепелиними яйцями. Смачного!