Удон з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене приготовлена для вас дуже смачна локшина - ароматна і зігріває, така, в яку закохуєшся з першого разу і назавжди. Якщо ви любите азіасткую локшину, рецепт для вас.
Що мені подобається в цьому виді макаронних виробів? простота! На смак і колір, як то кажуть, товариш не всяк. А ось в плані приготувати - локшина удон ідеальна. Як приготувати удон з овочами? - простіше простого, а смак - неповторний. Якщо ви любите гостреньке, то рецепт створений для вас. Мінімум клопоту і часу, максимум задоволення і вражень. Спробуйте самі!
- Локшина удон - 400 грам
- М'ясо яловичина - 500 грам
- Гриби печериці - 300 грам
- Редька кавунова - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Соєвий соус - 1/2 склянки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 50 грам
Відваріть удон як зазначено на упаковці. Процідіть і промийте під холодною водою.
Наріжте гриби, цибуля зелена, перець і редьку соломкою.
Промийте м'ясо, наріжте його тонкими скибочками, приправте сіллю і перцем. Обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
У ємності змішайте соєвий соус, коричневий цукор, і кунжутне масло.
На сковороді змішайте овочі і обсмажте їх на середньому вогні до прозорого кольору.
Обсмажені овочі змішайте з м'ясом, зверху покладіть удон, полийте соусом. Подавайте гаряче блюдо, прикрашене зеленню і свіжими овочами.