Рецепт Удон з овочами фото

Удон з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні у мене приготовлена ​​для вас дуже смачна локшина - ароматна і зігріває, така, в яку закохуєшся з першого разу і назавжди. Якщо ви любите азіасткую локшину, рецепт для вас.

Що мені подобається в цьому виді макаронних виробів? простота! На смак і колір, як то кажуть, товариш не всяк. А ось в плані приготувати - локшина удон ідеальна. Як приготувати удон з овочами? - простіше простого, а смак - неповторний. Якщо ви любите гостреньке, то рецепт створений для вас. Мінімум клопоту і часу, максимум задоволення і вражень. Спробуйте самі!

  • Локшина удон - 400 грам
  • М'ясо яловичина - 500 грам
  • Гриби печериці - 300 грам
  • Редька кавунова - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Соєвий соус - 1/2 склянки
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 50 грам
удон з овочами - фото крок 1
Відваріть удон як зазначено на упаковці. Процідіть і промийте під холодною водою.
удон з овочами - фото крок 2
Наріжте гриби, цибуля зелена, перець і редьку соломкою.
удон з овочами - фото крок 3
Промийте м'ясо, наріжте його тонкими скибочками, приправте сіллю і перцем. Обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
удон з овочами - фото крок 4
У ємності змішайте соєвий соус, коричневий цукор, і кунжутне масло.
удон з овочами - фото крок 5
На сковороді змішайте овочі і обсмажте їх на середньому вогні до прозорого кольору.
удон з овочами - фото крок 6
Обсмажені овочі змішайте з м'ясом, зверху покладіть удон, полийте соусом. Подавайте гаряче блюдо, прикрашене зеленню і свіжими овочами.

Схожі рецепти