Удон з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів східної кухні - простий рецепт приготування Удона з куркою і грибами. Дивимося і записуємо собі в куховарську книгу.
Локшина удон дуже проста в готуванні. Для приготування Удона з куркою і грибами ми її заздалегідь відварити. Всі інгредієнти у нас взяті з розрахунку на одну людину. Отже, дивимося рецепт.
- Курка - 100 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Капуста пекінська - 20-30 грам
- Гриби - 40 грам
- Цибуля - 30 грам
- Морква - 30 грам
- Кабачок - 30 грам
- Болгарський перець - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Локшина удон - 100 грам
Ріжемо курку продовгуватими шматочками, обваляйте в крохмалі і обсмажте до готовності.
Всі овочі ріжемо соломкою, а гриби кубиками.
Додаємо всі овочі, крім пекінкі, до курки і перемішуємо.
Потім додаємо капусту.
І удон. Поливаємо соусом і перемішуємо все. Вогонь виключаємо і можна подавати.
Насолоджуємося Удона з куркою і грибами. Смачного!