Суп Удон з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальники азіатської кухні, рекомендую вам дуже простий і справді вдалий спосіб, як приготувати суп Удон з куркою в домашніх умовах. Мінімум зусиль - і приголомшливе блюдо в результаті.
Приготування азіатських супів - процес досить простий. Таке блюдо без праці повторить навіть новачок на кухні. На відміну від багатьох інших, в цьому рецепті досить скромний набір інгредієнтів. Так що дуже рекомендую влаштувати на своїй кухні маленький азіатський острівець і побалувати себе смачненьким супом.
- Куряче філе - 2 штуки
- Пекінська капуста - 250 грам
- Локшина удон - 250 грам
- Петрушка - 1 щіпка
- Хойсін соус - 3 чайних ложки
- Імбир - За смаком
- Лайм сушений - 1 штука
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
1. Насамперед вимийте і висушіть куряче філе, наріжте невеликими кубиками. Нашинкуйтекапусту. Очистіть невеликий корінь імбиру і натріть на тертці. Вимийте і висушіть зелень.
2. У сотейнику або в каструлі розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте філе на середньому вогні з імбиром. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Хвилин через 5 викладіть туди ж капусту і сушений лайм.
4. Додайте соус Хойсін і влийте 4 склянки води. Доведіть до кипіння і викладіть в каструлю локшину.
5. Варіть ще хвилин 5-7 до готовності. Перед подачею в тарілку додайте трохи свіжої петрушки.
Смачного!
Смачного!