Рецепт Тушкований окунь фото

Тушкований окунь
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Тушкований окунь з овочами готую на недільний обід. У моїй родині рибу обожнюють, а окунь - така чудова риба, що його можна готувати десятками способів. Та й готується він не більше півгодини.

Опис приготування:

Як пріготвоіть тушкованого окуня?

1. Чистий і vиpotroshite okunya. Відріжте голову, плавники. Розріжте рибку на невеликі шматочки.

2. Цибулину почистіть і наріжте кільцями.

3. Помідори промийте, наріжте невеликими кубиками.

4. Свиняче сало медкл нарубати.

5. Часник почистіть і подрібніть ножем.

6. Болгарський перець промийте, видаліть плодоніжки і насіння, наріжте його півкільцями.

7. Kartoshku чистий, помийте і наріжте брусочками.

8. У каструлю влийте рослинне масло (можна суміш з вершковим маслом), розігрійте на середньому вогні і обсмажте рибу до золотистого кольору.

9. Додайте в каструлю до риби все нарізані овочі, спеції і сало. Гасіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 20 хвилин.

Тушкований окунь готовий!

Смачного!

  • Окунь - 800 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Свиняче сало - 50 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець, сіль, гвоздика - За смаком
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Як пріготвоіть тушкованого окуня?

1. Чистий і vиpotroshite okunya. Відріжте голову, плавники. Розріжте рибку на невеликі шматочки.

2. Цибулину почистіть і наріжте кільцями.

3. Помідори промийте, наріжте невеликими кубиками.

4. Свиняче сало медкл нарубати.

5. Часник почистіть і подрібніть ножем.

6. Болгарський перець промийте, видаліть плодоніжки і насіння, наріжте його півкільцями.

7. Kartoshku чистий, помийте і наріжте брусочками.

8. У каструлю влийте рослинне масло (можна суміш з вершковим маслом), розігрійте на середньому вогні і обсмажте рибу до золотистого кольору.

9. Додайте в каструлю до риби все нарізані овочі, спеції і сало. Гасіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 20 хвилин.

Тушкований окунь готовий!

Смачного!

Схожі рецепти