Тушкований окунь
(покроковий рецепт з фото)
Тушкований окунь з овочами готую на недільний обід. У моїй родині рибу обожнюють, а окунь - така чудова риба, що його можна готувати десятками способів. Та й готується він не більше півгодини.
Як пріготвоіть тушкованого окуня?
1. Чистий і vиpotroshite okunya. Відріжте голову, плавники. Розріжте рибку на невеликі шматочки.
2. Цибулину почистіть і наріжте кільцями.
3. Помідори промийте, наріжте невеликими кубиками.
4. Свиняче сало медкл нарубати.
5. Часник почистіть і подрібніть ножем.
6. Болгарський перець промийте, видаліть плодоніжки і насіння, наріжте його півкільцями.
7. Kartoshku чистий, помийте і наріжте брусочками.
8. У каструлю влийте рослинне масло (можна суміш з вершковим маслом), розігрійте на середньому вогні і обсмажте рибу до золотистого кольору.
9. Додайте в каструлю до риби все нарізані овочі, спеції і сало. Гасіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 20 хвилин.
Тушкований окунь готовий!
Смачного!
- Окунь - 800 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Свиняче сало - 50 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Помідори - 2 штуки
- Перець, сіль, гвоздика - За смаком
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
1. Чистий і vиpotroshite okunya. Відріжте голову, плавники. Розріжте рибку на невеликі шматочки.
2. Цибулину почистіть і наріжте кільцями.
3. Помідори промийте, наріжте невеликими кубиками.
4. Свиняче сало медкл нарубати.
5. Часник почистіть і подрібніть ножем.
6. Болгарський перець промийте, видаліть плодоніжки і насіння, наріжте його півкільцями.
7. Kartoshku чистий, помийте і наріжте брусочками.
8. У каструлю влийте рослинне масло (можна суміш з вершковим маслом), розігрійте на середньому вогні і обсмажте рибу до золотистого кольору.
9. Додайте в каструлю до риби все нарізані овочі, спеції і сало. Гасіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 20 хвилин.
Тушкований окунь готовий!
Смачного!