Тушковані шийки курячі
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт тушкованих шийок курячих. Хоч багато і вернуть носа від субпродуктів, якщо навчитися, то навіть їх можна приготувати в кращому вигляді! Рекомендую цей рецепт всім любителям новенького!
Для всіх тих, хто втомився від звичних котлет і відбивних, і чия серденько прагне чогось нового, пропоную цей рецепт приготування тушкованих шийок курячих. Блюдо виходить неймовірно смачним і незвичайним, якщо правильно замаринувати і згасити шийки, отримаєте справжній делікатес, хоч і дещо кістлявий.
- Шейки курячі - 500 грам
- Аджика - 3 Ст. Ложки
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Шавлія сушений - 1 щіпка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Горошок зелений - За смаком
- Спеції - За смаком

1. Спочатку нам треба промаринувати шийки. Шейки, до речі, беремо без кісток. Я мариную їх в пакеті: туди відправляю шийки, аджику, базилік, шавлія і трохи солі. Зав'язуємо тасьми, струснемо пару раз, і нехай два години полежить. Потім починаємо смажити на рослинній олії.

2. На сусідній конфорці до золотистого кольору доводимо цибулю і моркву. Потім овочі і м'ясо перекладаємо в більш глибоку каструлю.

3. Додамо тепер капусту, горошок, подрібнену зелень і спеції за смаком. Тушкуємо під кришкою півгодини. Якщо пригорає - вливайте потроху бульйон або воду.

4. Я потримала 40 хвилин Вогні, щоб вийшло більш ніжне блюдо, а взагалі орієнтуйтеся по капусті: вона повинна бути м'якою і ароматною!