Рецепт Тушковані шийки курячі фото

Тушковані шийки курячі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Перед вами простий рецепт тушкованих шийок курячих. Хоч багато і вернуть носа від субпродуктів, якщо навчитися, то навіть їх можна приготувати в кращому вигляді! Рекомендую цей рецепт всім любителям новенького!

Для всіх тих, хто втомився від звичних котлет і відбивних, і чия серденько прагне чогось нового, пропоную цей рецепт приготування тушкованих шийок курячих. Блюдо виходить неймовірно смачним і незвичайним, якщо правильно замаринувати і згасити шийки, отримаєте справжній делікатес, хоч і дещо кістлявий.

  • Шейки курячі - 500 грам
  • Аджика - 3 Ст. Ложки
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Шавлія сушений - 1 щіпка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 200 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Горошок зелений - За смаком
  • Спеції - За смаком
тушковані шийки курячі - фото крок 1
1. Спочатку нам треба промаринувати шийки. Шейки, до речі, беремо без кісток. Я мариную їх в пакеті: туди відправляю шийки, аджику, базилік, шавлія і трохи солі. Зав'язуємо тасьми, струснемо пару раз, і нехай два години полежить. Потім починаємо смажити на рослинній олії.
тушковані шийки курячі - фото крок 2
2. На сусідній конфорці до золотистого кольору доводимо цибулю і моркву. Потім овочі і м'ясо перекладаємо в більш глибоку каструлю.
тушковані шийки курячі - фото крок 3
3. Додамо тепер капусту, горошок, подрібнену зелень і спеції за смаком. Тушкуємо під кришкою півгодини. Якщо пригорає - вливайте потроху бульйон або воду.
тушковані шийки курячі - фото крок 4
4. Я потримала 40 хвилин Вогні, щоб вийшло більш ніжне блюдо, а взагалі орієнтуйтеся по капусті: вона повинна бути м'якою і ароматною!

Схожі рецепти