Рецепт Тушковані овочі в утятніце фото

Тушковані овочі в утятніце
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть корисну і смачну їжу? Тоді цей рецепт тушкованих овочів в утятніце Вам особливо сподобається. У утятніце їх готувати набагато зручніше і швидше.

Ароматне і насичене корисними вітамінами таке вегетеріанское блюдо готується швидко і просто. Пропоную спробувати його всім неодмінно.

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачки - 2 штуки
  • Перець червоний болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Корейська морква - 100 грам
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Koreandr - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
тушковані овочі в утятніце - фото крок 1
1. Спершу підготуйте і помийте всі овочі.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 2
2. Кабачки, баклажан і перець поріжте шматочками середнього розміру.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 3
3. Цибулю нарізаємо півкільцями.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 4
4. Рослинна олія розігріваємо в утятніце, додаємо цибулю і обсмажуємо пару хвилин.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 5
5. Зверху викладаємо нарізані овочі. І наливаємо півсклянки води. tusim 10 хвилин.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 6
6. Нарізаємо помідори і 2 зубчики часнику. Додаємо їх в гусятницю і заправляємо зирой, koriandrom і хмелі-сунелі.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 7
7. Гасіть все разом ще 10 хвилин. Додайте солі і чорного меленого перцю за смаком.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 8
8. Додайте корейської моркви, ретельно перемішайте і тушкуйте ще 5-10 хвилин.
тушковані овочі в утятніце - фото крок 9
9. Блюдо готово. Перед подачею на стіл, додайте зеленого цибульки для смаку. Смачного!

Схожі рецепти