Тушковані овочі в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Любіть корисну і смачну їжу? Тоді цей рецепт тушкованих овочів в утятніце Вам особливо сподобається. У утятніце їх готувати набагато зручніше і швидше.
Ароматне і насичене корисними вітамінами таке вегетеріанское блюдо готується швидко і просто. Пропоную спробувати його всім неодмінно.
- Баклажан - 1 штука
- Кабачки - 2 штуки
- Перець червоний болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Цибуля зелена - 50 грам
- Помідор - 2 штуки
- Корейська морква - 100 грам
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Koreandr - 1 Чайна ложка
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

1. Спершу підготуйте і помийте всі овочі.

2. Кабачки, баклажан і перець поріжте шматочками середнього розміру.

3. Цибулю нарізаємо півкільцями.

4. Рослинна олія розігріваємо в утятніце, додаємо цибулю і обсмажуємо пару хвилин.

5. Зверху викладаємо нарізані овочі. І наливаємо півсклянки води. tusim 10 хвилин.

6. Нарізаємо помідори і 2 зубчики часнику. Додаємо їх в гусятницю і заправляємо зирой, koriandrom і хмелі-сунелі.

7. Гасіть все разом ще 10 хвилин. Додайте солі і чорного меленого перцю за смаком.

8. Додайте корейської моркви, ретельно перемішайте і тушкуйте ще 5-10 хвилин.

9. Блюдо готово. Перед подачею на стіл, додайте зеленого цибульки для смаку. Смачного!