Рецепт Тушкована яловичина з локшиною фото

Тушкована яловичина з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сьогодні у мене на обід дуже смачне і ситне блюдо - тушкована яловичина з локшиною, крім яловичини і локшини з твердих сортів пшениці, там багато овочів. За бажанням можна додати томатну пасту, але мені здалося, що вона буде зайвою. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати тушковану яловичину з локшиною. Насамперед визначтеся з м'ясом, ідеальним варіантом буде вирізка або задня частина, чисте м'ясо без жив. Другий момент - це вибір локшини, я віддаю перевагу виробам з твердих сортів пшениці. Така локшина не злипалися, разваривается і приємна на смак. Для багатокомпонентних страв вона просто ідеальна. Крім мого набору овочів: картопля, цибулю і моркву, можна додати томати або солодкий перець. І останнє, кількість рідини. Тут все залежить від ваших уподобань, я води наливаю мало, а потім у міру потреби додаю. Але врахуйте, перед закладкою локшини, бульйон повинен бути, щоб локшина зварилася.

  • Яловичина - 500 грам (вирізка або задня частина)
  • Локшина - 120 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 2-3 штук
  • Перець духмяний - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, спеції, приступимо.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 2
2. М'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником (щоб не стріляла на сковороді), поріжте великими шматочками. Солити не потрібно.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 3
3. На рослинному маслі обсмажте м'ясо, вогонь сильний, кришкою щільно не закривати, щоб м'ясо обсмажити, а не варилося у власному соку.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 4
4. Залийте м'ясо окропом, вода на пару пальців вище м'яса і млоїте 2-2, 5 години до м'якості. Для 20 хвилин до готовності покладете спеції, а після видаліть їх.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 5
5. Поріжте крупно картопля, цибуля. Морква - невеликими шматочками, щоб за 20-25 хвилин вона встигла звариться. Покладіть овочі до м'яса, додайте сіль, варіть при слабкому кипінні 20 хвилин. Якщо бульйон сильно википів, влийте окріп, він повинен трохи прикривати картопля.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 6
6. Локшину покладіть до яловичини і овочів, я зламала її на дві частини, варите 10 хвилин. На цьому етапі відкоригуйте блюдо на сіль, покладіть меленого чорного перцю, улюблених трав і т. d.
тушкована яловичина з локшиною - фото крок 7
7. Тушкована яловичина з локшиною готова. Прикрасьте зеленню і подайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти