Тушкована яловичина з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене на обід дуже смачне і ситне блюдо - тушкована яловичина з локшиною, крім яловичини і локшини з твердих сортів пшениці, там багато овочів. За бажанням можна додати томатну пасту, але мені здалося, що вона буде зайвою. Дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати тушковану яловичину з локшиною. Насамперед визначтеся з м'ясом, ідеальним варіантом буде вирізка або задня частина, чисте м'ясо без жив. Другий момент - це вибір локшини, я віддаю перевагу виробам з твердих сортів пшениці. Така локшина не злипалися, разваривается і приємна на смак. Для багатокомпонентних страв вона просто ідеальна. Крім мого набору овочів: картопля, цибулю і моркву, можна додати томати або солодкий перець. І останнє, кількість рідини. Тут все залежить від ваших уподобань, я води наливаю мало, а потім у міру потреби додаю. Але врахуйте, перед закладкою локшини, бульйон повинен бути, щоб локшина зварилася.
- Яловичина - 500 грам (вирізка або задня частина)
- Локшина - 120 грам
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 2-3 штук
- Перець духмяний - 2 штуки
- Зелень - За смаком