Рецепт Тушкована яловичина по-англійськи фото

Тушкована яловичина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 40 хв.

Рецепт приготування тушкованої яловичини по-англійськи з морквою, картоплею, червоним вином, томатною пастою, попередньо замариноване в вустерширського соусі.

Опис приготування:

Смачний рецепт приготування традиційної страви - тушкований яловичини. Пропонований Вам спосіб приготування перетворить тушковану яловичину в найніжніше м'ясо, яке Ви коли-небудь пробували. Приготуйте подвійну порцію і заморозьте.

  • Яловичина - 700 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 6 штук
  • Яловичий бульйон - 550 мілілітрів
  • Червоне вино - 150 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Вустерський соус - 3/4 Ст. Ложки
  • Сіль для маринаду - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 1
1. Яловичину нарізати кубиками 3 см. Почистити і крупно нарізати картоплю 3 см кубиками. Почистити і дрібно порізати цибулю і часник. Крупно порізати моркву. Покласти нарізану яловичину в ємність, додати 2 ст.Л. Рослинного масла і вустерського соусу. Посипати 1 ç.l. Солі. Перемішати вміст миски. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися 15 хвилин, поки Ви будете готувати інші інгредієнти.
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 2
2. Коли м'ясо промаринуется 15 хвилин, дістати його з холодильника і перекласти в друшляк. Змити маринад під проточною водою. Під час змивання, повертати кубики, щоб якомога більше маринаду змилося.
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 3
3. У велику каструлю покласти 2 ст.Л. Рослинного мала і розігріти на середньому вогні. Додати яловичину і смажити 3 хвилини, поки вся яловичина не зарум'яниться. Додати бульйон, вино, лавровий лист і томатну пасту. Добре перемішати і скрутити вогонь до мінімального. Залишити яловичину гаситися близько двох годин, помішуючи кожні півгодини. Приблизно через годину додати моркву.
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 4
4. Для 15 хвилин до готовності страви, покласти вершкове масло в сковорідку на середній вогонь. Додати цибулю і обсмажити протягом 5 хвилин, часто помішуючи. Додати картоплю і обсмажити картопля з цибулею протягом ще 5 хвилин. Часто помішувати, щоб інгредієнти рівномірно приготувалися.
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 5
5. Коли картопля і цибуля прожаряться, додати їх до м'яса. Додати часник, кмин, цукор і перець. Спробувати на смак і за смаком додати солі.
тушкована яловичина по-англійськи - фото крок 6
6. Готувати ще ¼ години на слабкому вогні. Подавати в глибоких тарілках, перед подачею на стіл посипати петрушкою. Можна заморожувати.

Схожі рецепти