Тушкована капуста з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Легке дієтичне блюдо з тушкованої капусти і кабачка. Готується дуже швидко, в мультиварці в режимі"Суп" або"Каша" виходить найкраще.
Опис приготування:
Приготуйте корисне блюдо - тушковану капусту з кабачками. Усе, що треба, порізати овочі, скласти в мультиварку і включити режим"Гасіння" . Таким же чином можна готувати і на плиті в каструлі.
- Капуста - 400 грам
- Кабачок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
1. Приготуємо продукти.
2. Капусту дрібно ріжемо ножем.
3. Кабачок ріжемо кубиками.
4. Морква, цибуля і часник дрібно ріжемо.
5. Томатну пасту розводимо водою.
6. З'єднуємо всі овочі, спеції, сіль, пасту і масло в каструлі мультиварки. Включаємо відповідний режим і тушкуємо 30-40 хвилин.
7. Готово. Подаємо зі свіжою зеленню. Приємного!