Рецепт Тушкована капуста по-чеськи фото

Тушкована капуста по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Овочі, Капуста, Спеції, Прянощі, Приправи, Червона капуста, Кмин
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вони, хто бував в Чехії, напевно пробували знамените місцеве блюдо - тушковану капусту по-чеськи. Існує безліч варіацій на тему цієї страви. Я хочу поділиться з вами своїм улюбленим рецептом!

Хочу розповісти, як приготувати тушковану капусту по-чеськи. Основним інгредієнтом є червонокачанна капуста, яка гаситься з луком, цукром, оцтом і борошном до готовності. Капуста по-чеськи є прекрасним гарніром до м'ясних страв. Вдалого приготування!

  • Капуста червонокачанна - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Жир свинячий - 2 Ст. Ложки
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 1
Капусту промиваємо, обсушуємо і шаткуємо тонкою соломкою.
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очищуємо і подрібнюємо.
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 3
З глибокій сковороді розтопіть свинячий жир. Додайте на сковороду цибулю і кмин. Перемішайте, обсмажуйте до золотистого.
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 4
Викладіть капусту, додайте сіль, цукор і оцет. Влийте трохи води. Тушіте 35-40 хвилин під кришкою, постійно помішуючи. У результаті повинна вийде м'яка капуста, але щоб рідина повністю не википала.
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 5
В кінці додайте борошно, перемішайте. Гасіть ще 15 хвилин.
тушкована капуста по-чеськи - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти