Рецепт Тушкована капуста «оксамитова» фото

Тушкована капуста «оксамитова»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную рецепт тушкованої капусти, ніжною, м'якою і простий у приготуванні. Можна подати як самостійне блюдо або як гарнір. Спробуйте, просто і дуже апетитно!

Опис приготування:

Смак виходить насичений завдяки ковбасі, але сама капуста м'яка і ніжна. У мене томатний соус трохи гострий, тому перець я не додаю. Якщо використовуєте томатну пасту або не гострий соус, додайте трохи перцю в капусту. Густу томатну пасту потрібно, попередньо, розвести водою, а потім з'єднати з борошном.

  • Капуста білокачанна - 500-600 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Ковбаса - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Томатний соус - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно цільнозернове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
тушкована капуста
Підготуємо інгредієнти.
тушкована капуста
Лук ріжемо дрібно, морква трьом на тертці. Цибулю і моркву трохи обсмажуємо на соняшниковій олії періодично помішуючи.
тушкована капуста
Додаємо нарізану невеликими шматочками ковбасу і продовжуємо обсмажувати ще 3-5 хвилин.
тушкована капуста
Шаткуємо капусту і висипаємо в сотейник. Солимо. Готуємо під кришкою на малому вогні. Періодично перемішуємо.
тушкована капуста
Для заправки з'єднуємо томатний соус і борошно. Все добре перемішуємо.
тушкована капуста
Заливку додаємо в капусту. Перемішуємо. Готуємо на малому вогні ще 7 хвилин.
тушкована капуста
Перед вимиканням додаємо лавровий лист і часник. Ми залишаємо капусту під кришкою на 10 хвилин.
тушкована капуста
Тушкована капуста"Оксамитова" готова. Подаємо теплою. Смачного!

Схожі рецепти