Тунець, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запікання риби у фользі - давно відомий і дуже хороший спосіб. Ось і цей тунець був запечений саме таким чином. Риба запікалася з грейпфрутом і спеціями, що додало їй особливу пікантність!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування тунця, запеченого у фользі. Блюдо готується дуже просто. Для початку підготуйте тушку тунця"до роботи" . Натріть її спеціями і сіллю, зробіть кілька надрізів і вставте часточки грейпфрута. Запікайте в духовці приблизно 40 хвилин. Хай щастить!
- Тунець - 1 штука
- Грейпфрут - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
Тушку тунця ретельно промиваємо, голову відрізаємо і видаляємо нутрощі.
Як випливає натираємо тунця сіллю і спеціями.
Зробіть в рибі глибокі надрізи ножем. Грейпфрут очистіть і поділіть на часточки. Полийте рибу грейпфрутовим соком, а часточки вставте в надрізи.
Ретельно замотуємо рибу в фольгу, запікаємо 40 хвилин в духовці, температура 200 градусів.
Витягуємо рибу з духовки і звільняємо від фольги.
Смачного!