Рецепт Тунець, запечений в фользі фото

Тунець, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запікання риби у фользі - давно відомий і дуже хороший спосіб. Ось і цей тунець був запечений саме таким чином. Риба запікалася з грейпфрутом і спеціями, що додало їй особливу пікантність!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування тунця, запеченого у фользі. Блюдо готується дуже просто. Для початку підготуйте тушку тунця"до роботи" . Натріть її спеціями і сіллю, зробіть кілька надрізів і вставте часточки грейпфрута. Запікайте в духовці приблизно 40 хвилин. Хай щастить!

  • Тунець - 1 штука
  • Грейпфрут - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
тунець, запечений в фользі - фото крок 1
Тушку тунця ретельно промиваємо, голову відрізаємо і видаляємо нутрощі.
тунець, запечений в фользі - фото крок 2
Як випливає натираємо тунця сіллю і спеціями.
тунець, запечений в фользі - фото крок 3
Зробіть в рибі глибокі надрізи ножем. Грейпфрут очистіть і поділіть на часточки. Полийте рибу грейпфрутовим соком, а часточки вставте в надрізи.
тунець, запечений в фользі - фото крок 4
Ретельно замотуємо рибу в фольгу, запікаємо 40 хвилин в духовці, температура 200 градусів.
тунець, запечений в фользі - фото крок 5
Витягуємо рибу з духовки і звільняємо від фольги.
тунець, запечений в фользі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти