Трюфелі в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила я дізнатися, як приготувати трюфелі в домашніх умовах. І була дуже здивована тій кількості рецептів, якими рясніє інтернет. У пошуках цікавого зупинилася саме на цьому.
Рецепт оригінальний і дуже смачний. Головний інгредієнт вас здивує, адже це варені жовтки. І мало того, ми будемо ще наші цукерки запікати. Вийде дуже багато штучок, але це добре, адже вони розлітаються швидко. Можна сісти за стіл, і з'їсти разу 10 цукерок, оскільки встояти неможливо. Але краще не захоплюватися
- Маргарин - 250 грам
- Вафельні коржі - 350 грам
- Яєчний жовток варений - 6 штук
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 20 чайних ложок
- Какао - 10 чайних ложок
Відваріть яйця круто. Жовтки натріть на тертці.
Додайте до них крупно натертий маргарин (він повинен бути тільки з холодильника).
Потім додайте борошно і замішати тісто.
Застеліть деко пергаментним папером. Зробіть з тіста багато невеликих кульок. Відправте їх в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Поки займіться посипкою. Вафлі подрібніть в крихту, і відправте їх в холодильник.
Зробіть глазур. Олія, какао, цукор і сметану змішайте в каструлі. Поставте глазур на вогонь, щоб вийшла єдина консистенція.
Готові кульки киньте в каструлю і скупайте в шоколадній глазурі.
Потім умочіть цукерки в вафельної посипання і дайте трохи застигнути. Приємного чаювання!