Тріска в хлібних крихтах
(покроковий рецепт з фото)
Є велика різниця між тим, щоб готувати в паніровці і в хлібних крихтах. Дізнайтеся, як приготувати тріску в хлібних крихтах, це один з моїх феєричних експериментів, яким я хочу поділитися.
Усе, що ви запікаєте в крихтах, зберігаючи власний смак, набуває додатковий смак хліба. Думаю, що для цих цілей годиться практично будь-яка риба, але саме тріска виходить особливо ніжною і соковитою. Приготуйте таку рибку для себе і своїх близьких, почастуєте всіх смачним обідом.
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Свіжі хлібні крихти - 100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
У ємності об'єднайте хлібні крихти, часник, трави, сіль і перець. Добре перемішайте.
Поставте сковороду на плиту, на середньому вогні розтопіть масло.
Обсмажте на олії суміш з хлібних крихт до золотистого кольору.
Викладайте рибу на деко, змащений оливковою олією, рибу посипте хлібними сухарями з усіх боків.
Надішліть в розігріту духовку на 15 хвилин.