Рецепт Тріска в хлібних крихтах фото

Тріска в хлібних крихтах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Є велика різниця між тим, щоб готувати в паніровці і в хлібних крихтах. Дізнайтеся, як приготувати тріску в хлібних крихтах, це один з моїх феєричних експериментів, яким я хочу поділитися.

Опис приготування:

Усе, що ви запікаєте в крихтах, зберігаючи власний смак, набуває додатковий смак хліба. Думаю, що для цих цілей годиться практично будь-яка риба, але саме тріска виходить особливо ніжною і соковитою. Приготуйте таку рибку для себе і своїх близьких, почастуєте всіх смачним обідом.

  • Гарячкові файл - 4 штуки
  • Свіжі хлібні крихти - 100 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
тріска в хлібних крихтах - фото крок 1
У ємності об'єднайте хлібні крихти, часник, трави, сіль і перець. Добре перемішайте.
тріска в хлібних крихтах - фото крок 2
Поставте сковороду на плиту, на середньому вогні розтопіть масло.
тріска в хлібних крихтах - фото крок 3
Обсмажте на олії суміш з хлібних крихт до золотистого кольору.
тріска в хлібних крихтах - фото крок 4
Викладайте рибу на деко, змащений оливковою олією, рибу посипте хлібними сухарями з усіх боків.
тріска в хлібних крихтах - фото крок 5
Надішліть в розігріту духовку на 15 хвилин.

Схожі рецепти