Рецепт Трамедзіні з тунцем фото

Трамедзіні з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Вагітним і годуючим
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Трамедзіні - це такий закритий бутерброд, який можна робити з різними начинками. Найкраще з тунцем. Італійська кухня.

Опис приготування:

П'яту частину від всього тунця змішуємо з майонезом. Змащуємо соусом обидві частини майбутнього трамедзіні. На одну половинку кладемо лист салату і помідори, на іншу, вдавлюючи, - каперсами. З'єднуємо половинки, загортаємо сендвіч в харчову плівку - і кладемо його в холодильник. Готово!

  • Тунець консервований - 300 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Салат - 1 пучок
  • Каперсами - 4-5 штук
  • Майонез - 200 грам
  • Хліб для сендвічів - 1 штука
трамедзіні з тунцем - фото крок 1
Візьміть хліб для сендвічів (квадратними скибочками), корочку потрібно буде зрізати по всьому периметру. Для соусу п'яту частину вмісту банки з тунцем перемішуємо з майонезом.
трамедзіні з тунцем - фото крок 2
Намазуємо соус на обидві частини нашого трамедзіні. Потім на одну частину кладемо лист салату і помідори, на другу - каперсами, трошки утискує їх в хліб, щоб нічого не випало, коли ми будемо з'єднувати обидві частини. З'єднуємо.
трамедзіні з тунцем - фото крок 3
Загортаємо в харчову плівку і мінімум на 1 годину поміщаємо в холодильник. Дістаємо, ріжемо на трикутники і пробуємо.

Схожі рецепти