Традиційний Шотландський вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачного страви увійшов в традиційну кухню Шотландії.
Рецепт смачного страви увійшов в традиційну кухню Шотландії.
- Картопля - 1 кілограм
- Приправа до м'яса - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Яловичина (верхня сторона стегна) - 450 грам
- Підлива - 3 Ст. Ложки
- Яловичий жир - 1 штука
Складові
Якщо ви не змогли знайти яловичий жир в баночках, використовуйте жир, що залишився після обсмажування бекону.
Почніть розплавляти жир в каструлі на середньому вогні.
Очищаємо і нарізаємо картоплю гуртками. Додаємо в каструлю.
Нарізаємо кільцями цибулю і додаємо в картопля.
Готуємо соус. В кінцевому підсумку страва повинна бути вологим, але не як пюре.
Змішуємо всі інгредієнти.
Додаємо щіпку перцю і солі.
Щільно закрийте каструлю кришкою. Зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.
Нарізаємо яловичину кубиками і кладемо в каструлю.
Гарненько перемішуємо і варимо ще 30 хвилин на повільному вогні.
В кінці приготування блюдо повинне бути злегка вологим.
Подавати на стіл з пляшкою хорошого шотландського віскі. Смачного!