Тости зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Ви ніколи не думали з'єднати скибочки хліба і шпинат? Якщо ні, то ви просто не чули про цей рецепт. Зверніть увагу на цю чудову закуску, ви напевно оціните результат.
Для перекусу вдома або на природі, а також для сніданку хочу запропонувати вам оригінальну ідею. Ділюся з вами варіантом, як приготувати тости зі шпинатом і відвареною картоплею. Поєднання інгредієнтів дійсно дуже цікаве, а процес досить простий. Якщо у вас під рукою виявилися потрібні продукти, варто повторити цей рецепт.
- Хліб - 6 скибочок
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Картопля - 2-3 штук (відвареної)
- Шпинат - 1/2 пучка
- Сіль і спеції - За смаком
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску викладіть відварну картоплю, розімніть його. Додайте подрібнений шпинат, сіль, спеції.
2. Ретельно перемішайте. Готову масу викладіть на тости рівним шаром. Присипте кунжутом.
3. Викладіть на сковороду з чуточкой вершкового масла і обсмажте до рум'яності.
Подавайте тости зі шпинатом до столу гарячими.
Подавайте тости зі шпинатом до столу гарячими.