Рецепт Торт з гарбуза фото

Торт з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Торт з гарбуза - дуже популярний в Америці торт, приготувати який не складе труднощів навіть початківцю. Торт виходить відмінний - з вологою текстурою і багатою смаковою гаммою. Спробуйте!

В той час, як американці вже багато десятиліть (а, може, навіть століття) печуть всілякі пироги і торти з гарбуза, в Росії та інших пострадянських країнах з гарбуза готують що завгодно, але тільки не торти. А даремно: торт з гарбуза - дуже смачна штука. Описати словами насиченість смаку гарбузового торта дуже складно, це треба пробувати. Що ж, сміливо пробуйте - простий рецепт торта з гарбуза вам в цьому допоможе

  • Яйця - 4 штуки
  • Кленовий сироп - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 400 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Ванілін - 1/2 чайних ложки
  • Вершки 10% - 4 Ст. Ложки
торт з гарбуза - фото крок 1
Форму для торта змащуємо вершковим маслом або маргарином.
торт з гарбуза - фото крок 2
На середній швидкості міксера до однорідності збиваємо яйця, кленовий сироп і гарбузове пюре. Потім невеликими порціями підмішуємо до тесту борошно, сіль і розпушувач. Половину отриманого тесту виливаємо в форму для торта.
торт з гарбуза - фото крок 3
На середній швидкості міксера вершковий сир злегка збиваємо з цукром і ваніліном. Отриману суміш рівномірно розподіляємо по формі для випікання поверх першого шару тесту.
торт з гарбуза - фото крок 4
Розрівнюємо зворотною стороною чайної ложки.
торт з гарбуза - фото крок 5
Потім виливаємо другу частину гарбузового тіста, разравниваем.
торт з гарбуза - фото крок 6
Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо близько 40-50 хвилин до сухої зубочистки.
торт з гарбуза - фото крок 7
Остужаем готовий торт.
торт з гарбуза - фото крок 8
Вершки збиваємо з цукровою пудрою до утворення гладкої глазурі.
торт з гарбуза - фото крок 9
Що вийшла глазур'ю зверху поливаємо наш торт.
торт з гарбуза - фото крок 10
Даємо торту постояти 20-30 хвилин, після чого подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти