Торт з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Торт з гарбуза - дуже популярний в Америці торт, приготувати який не складе труднощів навіть початківцю. Торт виходить відмінний - з вологою текстурою і багатою смаковою гаммою. Спробуйте!
В той час, як американці вже багато десятиліть (а, може, навіть століття) печуть всілякі пироги і торти з гарбуза, в Росії та інших пострадянських країнах з гарбуза готують що завгодно, але тільки не торти. А даремно: торт з гарбуза - дуже смачна штука. Описати словами насиченість смаку гарбузового торта дуже складно, це треба пробувати. Що ж, сміливо пробуйте - простий рецепт торта з гарбуза вам в цьому допоможе
- Яйця - 4 штуки
- Кленовий сироп - 1/3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 400 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершковий сир - 250 грам
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Вершки 10% - 4 Ст. Ложки

Форму для торта змащуємо вершковим маслом або маргарином.

На середній швидкості міксера до однорідності збиваємо яйця, кленовий сироп і гарбузове пюре. Потім невеликими порціями підмішуємо до тесту борошно, сіль і розпушувач. Половину отриманого тесту виливаємо в форму для торта.

На середній швидкості міксера вершковий сир злегка збиваємо з цукром і ваніліном. Отриману суміш рівномірно розподіляємо по формі для випікання поверх першого шару тесту.

Розрівнюємо зворотною стороною чайної ложки.

Потім виливаємо другу частину гарбузового тіста, разравниваем.

Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо близько 40-50 хвилин до сухої зубочистки.

Остужаем готовий торт.

Вершки збиваємо з цукровою пудрою до утворення гладкої глазурі.

Що вийшла глазур'ю зверху поливаємо наш торт.

Даємо торту постояти 20-30 хвилин, після чого подаємо до столу. Смачного!