Рецепт Торт «Krokembush» з профитролей фото

Торт «Krokembush» з профитролей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Французька випічка для особливих приводів, іншими словами - його величність торт"крокембуш" з профитролей до ваших послуг! Незвичайні форма і цікавий смак роблять цей десерт по-справжньому незвичайним!

Опис приготування:

Вище я розповів вам, як приготувати торт"крокембуш" з профитролей. Додатково можна прикрасити торт карамеллю, яку дуже просто приготувати. Засипаємо цукор в розігрітий сотейник і, помішуючи, чекаємо, поки він розплавиться і придбає бурштиновий колір. Отриманою карамеллю можна полити тортик. Хай щастить!

  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Борошно - 350 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 180 грам(+ 300 грам для крему)
  • Згущене молоко - 380 грам
торт
Змішуємо воду з молоком в сотейнику. Кип'ятимо і додаємо масло. Після повторного закипання додаємо борошно і перемішуємо. По одному вбиваємо яйця. Перемішуємо масу до однорідності.
торт
Отримуємо ось таке тісто.
торт
За допомогою кулінарного шприца набираємо тісто і формуємо невеликі кульки на деку, застеленому папером для випічки.
торт
Випікаємо профитроли в духовці 10 хвилин. Наповнюємо їх кремом із збитої згущеного молока з маслом.
торт
З фольги потрібно створити щільний конус висотою в 30 см. Акуратно наповнюємо конус профітролямі і кремом, чергуючи їх.
торт
Повний конус перевертаємо вертикально на тарілку і відправляємо застигати в холодильник на 3 годину.
торт
Акуратно видаляємо фольгу. Готово!

Схожі рецепти