Торт «Krokembush» з профитролей
(покроковий рецепт з фото)
Французька випічка для особливих приводів, іншими словами - його величність торт "крокембуш" з профитролей до ваших послуг! Незвичайні форма і цікавий смак роблять цей десерт по-справжньому незвичайним!
Вище я розповів вам, як приготувати торт "крокембуш" з профитролей. Додатково можна прикрасити торт карамеллю, яку дуже просто приготувати. Засипаємо цукор в розігрітий сотейник і, помішуючи, чекаємо, поки він розплавиться і придбає бурштиновий колір. Отриманою карамеллю можна полити тортик. Хай щастить!
- Молоко - 125 мілілітрів
- Вода - 125 мілілітрів
- Борошно - 350 грам
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 180 грам(+ 300 грам для крему)
- Згущене молоко - 380 грам
Змішуємо воду з молоком в сотейнику. Кип'ятимо і додаємо масло. Після повторного закипання додаємо борошно і перемішуємо. По одному вбиваємо яйця. Перемішуємо масу до однорідності.
Отримуємо ось таке тісто.
За допомогою кулінарного шприца набираємо тісто і формуємо невеликі кульки на деку, застеленому папером для випічки.
Випікаємо профитроли в духовці 10 хвилин. Наповнюємо їх кремом із збитої згущеного молока з маслом.
З фольги потрібно створити щільний конус висотою в 30 см. Акуратно наповнюємо конус профітролямі і кремом, чергуючи їх.
Повний конус перевертаємо вертикально на тарілку і відправляємо застигати в холодильник на 3 годину.
Акуратно видаляємо фольгу. Готово!