Рецепт Krokembush фото

Krokembush
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Оригінальний і смачний торт - це завжди одне з найбажаніших прикрас святкового столу. Розповім вам, як приготувати торт"крокембуш" , який точно викличе захват у ваших гостей.

Опис приготування:

Krokembush, звичайно, досить складно приготувати. Він вимагає певної вправності, витримки і терпіння. Зате ваші труди будуть винагороджені сповна, коли ви побачите здивовані очі гостей і рідних, адже торт виходить виключно красивим і оригінальним. До того ж, він досить об'ємний, тому вам його вистачить, щоб нагодувати хорошу компанію.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів (для крему)
  • Лимон - 1 штука (для крему)
  • Цукор - 200 грам (для крему)
  • Борошно пшеничне - 50 грам (для крему)
  • Апельсиновий сік - 8 Ст. Ложок (для крему)
  • Жовтки - 10 штук (для крему)
  • Дрібний цукор - 200 грам (для формування торта)
  • Картон лист форматом А1 - 1 штука (для формування торта)
  • Фольга - 1 штука (для формування торта)
  • Шоколад - 400 грам( для формування торта)
  • Широка клейка стрічка - 1 штука (для формування торта)
1
В першу чергу спечіть профитроли. Просійте борошно в окрему ємність.
2
У каструлю помістіть вершкове масло і влийте 500 мл води. Підігріває на повільному вогні, щоб масло розтануло.
3
Не знімаючи з вогню воду з маслом, пересипте в каструлю борошно. Збивайте тісто міксером, щоб вийшов однорідний грудку. Зніміть з вогню і дайте охолонути 5 хвилин.
4
Окремо збийте яйця, потихеньку додавайте їх до борошна. Збивайте міксером, поки не отримаєте однорідну масу.
5
Розігрійте духовку до 200 градусів. Приготуйте три дека, застелите їх папером для випічки. Тісто можна викласти ложкою або видавити з кондитерського мішка. Ви повинні отримати близько 30 профитролей на кожному з листів.
6
Випікайте 25 хвилин.
7
Вийміть профитроли з духовки, проколіть кожен дерев'яною паличкою, щоб вийшло повітря, і відправте знову в духовку на 5 хвилин, щоб вони підсохли.
8
Для приготування крему з лимона зніміть цедру і вичавіть сік. Жовтки збийте до стану густої піни. Додайте до них цукор, борошно, лимонну цедру і сік.
9
Закип'ятіть молоко, влийте до нього яєчно-борошняну суміш і добре перемішайте. Варіть на невеликому вогні, поки суміш не загусне.
10
Перекладіть крем в кондитерській мішок і наповніть профитроли.
11
Візьміть аркуш картону, виготовте з нього великий конус. Цей конус закріпіть клейкою стрічкою і добре обгорніть фольгою. Акуратно зніміть фольгу і помістіть її всередину конуса.
12
Зріжте від конуса кінчик 10 см.
13
Поламайте шоколад, розтопіть його на водяній бані.
14
Умочуючи профитроли в шоколад, поступово заповнюйте ними конус. Коли конус заповниться, відправте його в холодильник на ніч. Вранці приберіть папір і фольгу. А торт можна прикрасити на свій розсуд. Смачного!

Схожі рецепти