Рецепт Торт «3 шоколаду» фото

Торт «3 шоколаду»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл, День народження
Випічка, Солодке, Торти

Для справжніх шанувальників шоколаду навряд чи можна знайти щось більш ідеальне, ніж цей приголомшливий торт. Якщо у вас планується торжество і потрібен десерт, беріть на замітку цей класний рецепт!

Покажу детально, з описом кожного кроку, як приготувати торт"3 шоколаду" . Він настільки ніжний, що буквально тане в роті. Прикрасити його можна не тільки глазур'ю, але і ягодами, фруктами, а при бажанні і зовсім залишити без прикраси, наприклад. Повірте, байдужих до цього тортика точно не буде!

  • Шоколад - 100 грам (корж)
  • Вершкове масло - 100 грам (корж)
  • Цукор - 150 грам(100 грам в білки, 50 - в масло)
  • Яйце - 4 штуки (корж)
  • Борошно - 100 грам (корж)
  • Вершки - 100 грам (корж)
  • Лікер - 2-3 Ст. Ложок (для просочення)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка (корж)
  • Вершки - 300 мілілітрів (перший шар)
  • Вершкове масло - 30 грам (перший шар)
  • Чорний шоколад - 200 грам (перший шар)
  • Желатин - 6 грам (перший шар)
  • Молоко - 60 мілілітрів (перший шар)
  • Лікер - 2 Ст. Ложки (перший шар)
  • Вершки - 300 мілілітрів (другий шар)
  • Молочний шоколад - 200 грам (другий шар)
  • Вершкове масло - 30 грам (другий шар)
  • Желатин - 8 грам (другий шар)
  • Молоко - 60 мілілітрів (другий шар)
  • Лікер - 2 Ст. Ложки (другий шар)
  • Вершки - 300 мілілітрів (третій шар)
  • Білий шоколад - 200 грам (третій шар)
  • Вершкове масло - 30 грам (третій шар)
  • Желатин - 10 грам (третій шар)
  • Молоко - 60 мілілітрів (третій шар)
  • Лікер - 2 Ст. Ложки (третій шар)
  • Шоколад - 80 грам (глазур)
  • Вершкове масло - 40 грам (глазур)
торт
2. Дайте йому трохи охолонути.
торт
4. Маса повинна вийти кремообразной.
торт
6. Відокремте жовтки від білків. Жовтки збийте з шоколадно-масляною сумішшю, а білки - до стійкі піків, в процесі додайте цукор.
торт
8. Введіть збиті білки і обережно лопаткою перемішайте тісто. Додайте ванільний екстракт.
торт
10. Форму змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте і випікайте при температурі 160 градусів до готовності близько півгодини.
торт
12. Для просочення використовуйте вершки і лікер за смаком. Корж приберіть в морозилку.
торт
14. Свій желатин я замочувала на 10 хвилин, після прогрівали до розчинення.
торт
16. Влийте тепле молоко з желатином, перемішайте.
торт
20. Вилийте на корж, розрівняйте і приберіть на 2-3 години в холодильник (поки не застигне! ).
торт
22. Збийте вершки.
торт
24. Ретельно, але акуратно перемішайте.
торт
26. Аналогічно приготуйте третій шар. Розтопіть білий шоколад з маслом, желатин розчиніть в молоці з лікером, збийте вершки.
торт
28. Обережно перемішайте лопаткою.
торт
30. Розтопіть плитку чорного шоколаду для глазурі, можна додати шматочок масла, я не додавала, глазур прекрасно вийшла.
торт
32. Обережно пройдіться ножем по краю торта, звільніть його від кільця.
торт
34. Прикрасьте будь-якими сезонними фруктами і торт готовий! Пригощайтеся!

Схожі рецепти