Десерт із шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Такий домашній десерт дуже люблять в моїй родині. Він не дуже витратний і простий у приготуванні. Зараз я поділюся з вами гарною, на мій погляд, ідеєю, як приготувати десерт із шоколаду.
Такий десерт - відмінний варіант, щоб побалувати своїх рідних і близьких солоденьким домашнього приготування. Ці тістечка виходять обалденно солодкими і ароматними, їх шоколадний смак дуже насичений, а структура тесту дуже соковита і не черствіє. Бажано вживати його в холодному вигляді, але мої діти не можуть втриматися і починають брати шматочки відразу по приготуванню. Рекомендую і вам спробувати.
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
- Какао - 3 Ст. Ложки (для глазурі
) - Мед - 1 Ст. Ложка (для глазурі)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (для глазурі)
- Цукор - 1 Склянка (для глазурі)
1
У великій ємності розтопіть вершкове масло. Додайте цукор, яйце і ванілін. Добре перемішайте.
2
Додайте сіль, розпушувач, какао і потихеньку підмішувати просіяне борошно. Добре розмішайте, щоб вийшла однорідна консистенція.
3
Тісто має виглядати, як густа сметана. Вилийте в підготовлену і змащену маслом форму.
4
Надішліть форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 20-25 хвилин.
5
Для приготування глазурі з'єднайте вершкове масло, цукор, мідь, какао і ванільний цукор, поставте на повільний вогонь. Розігрійте, можна не доводити до кипіння. Поки глазур не охолола, полийте нею свій десерт.
6
Готовий десерт поріжте на порційні шматочки і викладіть в Блюда. Смачного!