Топлене масло в домашніх умовах 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Топлене масло я використовую часто, але буваю не впевнена в його якості. Тому вирішила робити таке масло сама. Якщо ви теж часто користуєтеся топленим маслом, то цей рецепт вам безсумнівно стане в нагоді.
Нічого в цьому рецепті ні відняти, ні додати. Тому точно дотримуйтесь технологію приготування, і все у вас вийде.
- Вершкове масло - 200 грам
 

1. Підготуйте один єдиний інгредієнт: вершкове масло хорошої якості, жирністю не менше 82, 5 %.

2. Масло наріжте на шматочки і поставте на водяну баню.

3. Дочекайтеся, коли масло почне плавитися.

4. Піну обов'язково знімайте, але не викидайте. В кашу, на хліб - просто відмінно! 

5. Зніміть масло з вогню і залиште на пару годин.

6. В сито покладіть марлю в кілька шарів і процідіть масло, не зачіпаючи сироватки.

7. Перелийте масло в банку і використовуйте за бажанням. Смачного!