Томатно-сметанний соус
(покроковий рецепт з фото)
Цей універсальний і простий рецепт томатно-сметанному соусі знадобиться кожній господині, - урізноманітнити гарнір або підкреслити смак м'яса з ним вдається легко! Проявіть оригінальність, вам сподобається!
Вид, рецепт приготування томатно-сметанному соусі простіше простого, - так чому б і не урізноманітнити свій звичайний вечеря, обід або сніданок? Адже такий томатно-сметанний соус в домашніх умовах готується швидко, а смак у нього дуже ніжний. Завдяки цьому його можна подавати і до м'яса, і до риби, але найбільше особисто я люблю його подавати до курочку - неймовірне поєднання, ви тільки спробуйте! А ось моя подруга, наприклад, такий соус готує виключно до пельменів, - теж, говорить, приголомшливе додаток! Так що навіть не сумнівайтеся, а готуйте, адже тепер ви теж знаєте, як зробити томатно-сметанний соус!
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 0.5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Лук моєму, чистим, і дрібно нарізаємо.
2. На сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю.
3. Коли цибуля стане м'яким - додаємо томатну пасту, і, постійно помішуючи, обсмажити кілька хвилин. Розбавляємо невеликою кількістю кип'яченої води.
4. В окремій мисці змішуємо сметану з вибраними вами спеціями і зеленню за смаком.
5. Коли суміш в сковороді буде готовою, - знімаємо з вогню, і змішуємо зі сметаною сумішшю. Остуджують і подаємо!