Рецепт Томатно-м'ясний соус фото

Томатно-м'ясний соус
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Томатний соус
Кількість порцій: 9
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Я представляю вам дуже смачний рецепт приготування томатно-м'ясного соусу. Цей соус, звичайно ж, призначений спеціально для пасти або спагетті. Томатно-м'ясний соус - це ситно і красиво!

Опис приготування:

Даний рецепт передбачає приготування відразу великої кількості томатно-м'ясного соусу. Відразу хочу попередити, що готується томатно-м'ясний соус дуже довго - близько 4 годин. Але воно того варте. Звичайно, можна приготувати і швидше, але вийде фастфуд, а не справжній, насичений смаками і ароматами, божественний томатно-м'ясний соус.

З 900 грам фаршу і досить великої кількості інших інгредієнтів виходить велика кількість порцій, тому, якщо вам потрібно нагодувати цілу армію вишуканим блюдом, то мій простий рецепт томатно-м'ясного соусу створений спеціально для вас

  • Фарш - 900 грам (будь-який)
  • Томатний соус - 4 штуки (банки)
  • Томатна паста - 3 штуки (банки)
  • Помідори у власному соку - 3 штуки (банки)
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 1 штука (пучок)
  • Cушеная петрушка, орегано, базилік - 1 Чайна ложка (по 1 ч.Ложке)
  • Лавровий лист - 7 штук
  • Сіль, перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Чилі-перець - 1 штука
  • Печериці - 400 грам
томатно-м'ясний соус - фото крок 1
Дрібно рубаємо селера, цибуля, часник, чилі-перець і нарізаємо пластинами печериці.
томатно-м'ясний соус - фото крок 2
Все складаємо в миску.
томатно-м'ясний соус - фото крок 3
Потім в глибокій сковорідці або каструльці обсмажуємо нарізані овочі на середньому вогні близько 10 хвилин, постійно перемішуючи.
томатно-м'ясний соус - фото крок 4
Потім до овочів додаємо помідори у власному соку. До того як додати їх на сковорідку, вилийте їх в тарілку і гарненько розімніть руками.
томатно-м'ясний соус - фото крок 5
Все добре перемішуємо.
томатно-м'ясний соус - фото крок 6
Потім додаємо томатну пасту і томатний соус і трохи води.
томатно-м'ясний соус - фото крок 7
Додаємо всі приправи, сіль, перець.
томатно-м'ясний соус - фото крок 8
Томатний соус млоїмо на невеликому вогні, а в цей час в іншій сковорідці обсмажуємо на середньому вогні підсолений і поперчений фарш.
томатно-м'ясний соус - фото крок 9
Обсмажуємо фарш, розминаючи його лопаткою, щоб не утворювалося великих грудок. Фарш слід обсмажувати до появи рум'яної скоринки.
томатно-м'ясний соус - фото крок 10
Далі фарш занурюємо в томатну масу.
томатно-м'ясний соус - фото крок 11
Додаємо лавровий лист
томатно-м'ясний соус - фото крок 12
Все перемішуємо і залишаємо блюдо уварюють на повільному вогні протягом 3 годин. Кожні 30 хвилин блюдо слід помішувати.
томатно-м'ясний соус - фото крок 13
Через три години википить близько половини рідини і всі інгредієнти просочаться красивим томатним кольором.
томатно-м'ясний соус - фото крок 14
В самому кінці витягуємо лавровий лист з томатно-м'ясного соусу і вкладаємо його на відварені спагетті або пасту. Смачного!

Схожі рецепти