Рецепт Томатний плов фото

Томатний плов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Помідор , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Плов томатний можна приготувати на основі томатної пасти, соку або зі свіжими помідорами, нам більше подобається зі свіжими томатами! Як приготувати томатний плов? легко! Рекомендую взяти на замітку.

Опис приготування:

Такий плов - відмінний варіант для смачного, ситного обіду або вечері. Рис готується з ароматними спеціями, горішками і родзинками. Результат виходить з дуже яскравим, вираженим смаком. Цей варіант плову відмінно підійде і для діток. Також можете за бажанням включити м'ясо або птицю до інгредієнтів.

  • Помідор - 3 штуки
  • Кешью - 10 штук
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Кардамон - 3 штуки
  • Обкладинка - 1 штука
  • Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелений чилі - 4 штуки
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Фенхель - 1/2 чайних ложки
  • Кокосова олія - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 15 штук
томатний плов - фото крок 1
1. У киплячу воду покладіть помідори на 1, 5 хвилини.
томатний плов - фото крок 2
2. Тепер ви зможете легко очистити помідори від шкірки.
томатний плов - фото крок 3
3. Подрібніть помідори за допомогою блендера в пюре.
томатний плов - фото крок 4
4. Нагрійте масло в мутіварке і обсмажте гірчичні насіння, каррі, гвоздику, кардамон, цибуля і перець чилі.
томатний плов - фото крок 5
5. Після додайте помідори, фенхель, корицю, кешью і родзинки.
томатний плов - фото крок 6
6. Насипте рис в мультиварку.
томатний плов - фото крок 7
7. Залийте рис молоком і готуйте до випарювання вологи.
томатний плов - фото крок 8
8. Томатний плов буде готуватися протягом 30-40 хвилин.

Схожі рецепти