Томатний плов
(покроковий рецепт з фото)
Плов томатний можна приготувати на основі томатної пасти, соку або зі свіжими помідорами, нам більше подобається зі свіжими томатами! Як приготувати томатний плов? легко! Рекомендую взяти на замітку.
Такий плов - відмінний варіант для смачного, ситного обіду або вечері. Рис готується з ароматними спеціями, горішками і родзинками. Результат виходить з дуже яскравим, вираженим смаком. Цей варіант плову відмінно підійде і для діток. Також можете за бажанням включити м'ясо або птицю до інгредієнтів.
- Помідор - 3 штуки
- Кешью - 10 штук
- Гвоздика - 4 штуки
- Кардамон - 3 штуки
- Обкладинка - 1 штука
- Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Зелений чилі - 4 штуки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Фенхель - 1/2 чайних ложки
- Кокосова олія - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 15 штук
1. У киплячу воду покладіть помідори на 1, 5 хвилини.
2. Тепер ви зможете легко очистити помідори від шкірки.
3. Подрібніть помідори за допомогою блендера в пюре.
4. Нагрійте масло в мутіварке і обсмажте гірчичні насіння, каррі, гвоздику, кардамон, цибуля і перець чилі.
5. Після додайте помідори, фенхель, корицю, кешью і родзинки.
6. Насипте рис в мультиварку.
7. Залийте рис молоком і готуйте до випарювання вологи.
8. Томатний плов буде готуватися протягом 30-40 хвилин.