Тофу у фритюрі з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Тофу у фритюрі з ананасом родом з азіатських країн. Незвичайне, але дуже смачне поєднання. Ідеально, щоб урізноманітнити ваше меню. Спробуйте приготувати!
Тофу - несмачний соєвий сир або сир, але це не недолік, це плюс. При приготуванні він отримає той смак, який додадуть йому спеції або інші інгредієнти страви. Готувати сир тофу не складно і при швидкій готуванні він зберігає всі корисні якості. З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати тофу у фритюрі з ананасом. Блюдо урізноманітнює ваше повсякденне меню, тому готуємо!
- Тофу - 200 грам
- Ананас - 1/2 штуки
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Морква - 1 штука
- Кунжутну олію - 1-2 Ст. Ложок (або рослинне)

Тофу, морква і ананас нарізаємо невеликими шматочками.

Розігріваємо вок з невеликою кількістю кунжутного або рослинного масла і обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

Потім смажений тофу прибираємо з вогню, а в вок додаємо томатний соус і кілька хвилин обсмажуємо.

Далі додаємо моркву і смажимо її до готовності, помішуючи.

Тепер повертаємо тофу в вок, додаємо цукор і сіль.

Через пару хвилин додаємо шматочки ананаса і крохмаль, розведений у воді. Готуємо ще пару хвилин, помішуючи.

Тофу у фритюрі з ананасом готовий. Смачного!