Рецепт Тірольський пиріг фото

Тірольський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Думка австрійської домогосподарки про тірольському пирозі: «Основа - масляний бісквіт, а начинка і прянощі - на свій смак".

Тому варіантів цього смачного пирога дуже багато. Включайте вашу фантазію і приготуйте казкове частування для ваших гостей.


Опис приготування:

У начинці цього смачного пирога можна використовувати не тільки ягоди, але комбінувати їх з фруктами: персиками або абрикосом. Зараз розповім, як я люблю готувати тирольский пиріг, а ви можете змінювати начинку за своїм смаком.

  • Абрикос - 500 грам
  • Вишня, черешня - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Желатин швидкорозчинний - 20 грам
тірольський пиріг - фото крок 1
1 Розігрійте духовку до 180 З. Розм'якшене масло, сметану, цукор, мускатний горіх і ванілін збиваємо міксером протягом 5 хвилин. Продовжуючи збивати, додавайте по одному яйцю.
тірольський пиріг - фото крок 2
2 Просійте борошно з розпушувачем і перемішайте, щоб не було грудочок.
тірольський пиріг - фото крок 3
3 силіконову форму (діаметр 24 см) змастіть рослинною олією і акуратно вилийте тісто. Викладіть половинки абрикоса (250г) в тісто, випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин.
тірольський пиріг - фото крок 4
4 Остудіть пиріг у формі.
тірольський пиріг - фото крок 5
5 Збийте залишився абрикос блендером і додайте в нього желатин. Відставте на 5 хвилин для набухання желатину. Потім доведіть суміш до кипіння, але не кип'ятіть. Трохи остудіть, відкладіть 2 ст.Л. Желе, інше залийте зверху пирога. Поставте його застигати в холодильник на 20 хвилин.
тірольський пиріг - фото крок 6
6 Потім викладіть зверху черешню і вишню, полийте зверху відкладеним абрикосовим желе і поставте в холодильник ще на 40 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти