Рецепт Тірольський грестль фото

Тірольський грестль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Вашій увазі пропонується класичний рецепт тірольського грестль, - дуже ситного і соковитого страви, яке надовго стане вашим улюбленим сніданком, якщо ви любите м'ясо, картоплю і яйця!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування тірольського грестль дуже подобається нашим людям, і особливо - чоловікам, адже по суті, ніякої екзотики тут немає, - всі продукти доступні, і ми і без того мало не щодня їмо картоплю з смаженою цибулькою. Але самі розумієте, - подати на сніданок картоплю з яйцем, і тірольський грестль в домашніх умовах, - дві великі різниці. Так що тепер і ви знаєте, як зробити тирольский грестль, користуйтеся!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Бекон - 200 грам
  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
тірольський грестль - фото крок 1
1. Картопля моєму і відправляємо варитися"в мундирах" .
тірольський грестль - фото крок 2
2. Цибулю дрібно шаткуємо, або подрібнюємо в блендері.
тірольський грестль - фото крок 3
3. Бекон або шпик нарізаємо кубиками
тірольський грестль - фото крок 4
4. Ковбасу варену теж ріжемо дрібними кубиками.
тірольський грестль - фото крок 5
5. Окремо підсмажуємо яєчню, по одному яйцу на персону.
тірольський грестль - фото крок 6
6. Картопля з цибулею, беконом і ковбасою обсмажуємо в сковороді до рум'яної скоринки, а потім зверху акуратно викладаємо яєчню. Посипаємо зеленню, солимо і перчимо. Готово!

Схожі рецепти