Тірольський грестль
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропонується класичний рецепт тірольського грестль, - дуже ситного і соковитого страви, яке надовго стане вашим улюбленим сніданком, якщо ви любите м'ясо, картоплю і яйця!
Такий рецепт приготування тірольського грестль дуже подобається нашим людям, і особливо - чоловікам, адже по суті, ніякої екзотики тут немає, - всі продукти доступні, і ми і без того мало не щодня їмо картоплю з смаженою цибулькою. Але самі розумієте, - подати на сніданок картоплю з яйцем, і тірольський грестль в домашніх умовах, - дві великі різниці. Так що тепер і ви знаєте, як зробити тирольский грестль, користуйтеся!
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Бекон - 200 грам
- Варена ковбаса - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Картопля моєму і відправляємо варитися "в мундирах" .
2. Цибулю дрібно шаткуємо, або подрібнюємо в блендері.
3. Бекон або шпик нарізаємо кубиками
4. Ковбасу варену теж ріжемо дрібними кубиками.
5. Окремо підсмажуємо яєчню, по одному яйцу на персону.
6. Картопля з цибулею, беконом і ковбасою обсмажуємо в сковороді до рум'яної скоринки, а потім зверху акуратно викладаємо яєчню. Посипаємо зеленню, солимо і перчимо. Готово!