Рецепт Тиляпія в клярі фото

Тиляпія в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Тиляпія в клярі за цим рецептом спочатку маринується, що робить її більш соковитою і смачною, готується зі свіжою зеленню. Подається до будь-якого гарніру. Приготувати тіляпія в клярі просто - показую, як!

Якщо я починаю готувати тіляпія в клярі, то обов'язково мариную її. Тоді вона виходить соковитою, смачною і ситної. Подавати найкраще з рисом і овочами. Рибка виходить трохи пікантною, завдяки спецій маринаду, тому рис можете тільки трохи посолити, щоб не вийшло надто гостре блюдо. Маринуючи рибку, ви поллє її лимонним соком, але то ж можете зробити і перед подачею. Блюдо підійде для будь-якого столу, будь то свято або ж буденний вечерю. Сподіваюся, рецепт тиляпии в клярі вам сподобається.

  • Tilyapiya - 4 штуки (візьміть два шматочки однакового розміру. Приблизно по 100-150 грам кожен. )
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки (порубати дрібно. )
  • Часник - 4-5 зубчиків (видавіть стільки часнику, щоб вийшло дві столові ложки.)
  • Заголовок для палітурки - 70 грам
  • Пшеничне борошно - 50 грам
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Свіжа петрушка - 1-2 штук (гілочки петрушки підуть до гарніру.)
  • Лимон - 1 штука
  • Sušënnaâ паприки - 2 Ст. Ложки (для маринаду. )
  • Сушені орегано (душа) - 1 Ст. Ложка (для маринаду. )
  • Часник - 2 зубчики (для маринаду. )
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка (для маринаду. )
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (для маринаду. )
  • Чилі перець - 1 Ст. Ложка (для маринаду. )
  • Кмин - 1 Ст. Ложка (для маринаду. )
тиляпія в клярі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Змішайте спеції для маринаду. Видавіть туди ж часник. Перемішайте. (ви можете використовувати суміш цих спецій і до інших рибних страв).
тиляпія в клярі - фото крок 2
Засипте рибу маринадом з обох сторін.
тиляпія в клярі - фото крок 3
Додайте роздавлений часник, полийте лимонним соком і посипте петрушкою. Залиште маринуватися на 10 хвилин.
тиляпія в клярі - фото крок 4
Робимо кляр. Змішайте сіль, кукурудзяну і пшеничну муку.
тиляпія в клярі - фото крок 5
Після того, як рибка замаринувалася, обваляйте її в клярі.
тиляпія в клярі - фото крок 6
Струсіть рибку над тарілкою з кляром, щоб позбутися від надлишків клярі. Покладіть на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Смажте рибку з обох сторін по три-чотири хвилини.
тиляпія в клярі - фото крок 7
Покладіть на тарілку паперові серветки і на них викладайте посмажену рибу. Так з рибки піде зайвий жир.
тиляпія в клярі - фото крок 8
Рибка готова! Прикрасьте її свіжою петрушкою і подавайте на стіл! ;)

Схожі рецепти