Рецепт Ти відбілюєш (дуже простий рецепт) фото

Ти відбілюєш (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Біляші
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ще з дитинства смак біляшів запам'ятався багатьом. Сьогодні я розповім, як приготувати вак беляш по дуже простому рецептом. Цей беляш буде відрізнятися від звичних начинкою. Приступаємо!

Опис приготування:

Це відмінний варіант пирогів з м'ясом і картоплею. За рахунок того, що вони готуються в духовці, а не традиційним способом, в них міститься менше масла. Результат виходить дуже смачним, а начинка неймовірно соковитою.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Фарш м'ясний - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 5 грам
  • Сіль, перець, паприка - За смаком
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 1
Починаємо з приготування начинки. Для неї очищаємо картоплю і нарізаємо його кубиками.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 2
Потім додаємо до картоплі фарш і рубаний лук.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 3
Додаємо спеції і гарненько все перемішуємо. Начинка готова.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 4
Тепер приготуємо тісто. Для цього просіваємо борошно, змішуємо її з сіллю і розпушувачем і додаємо шматочки холодного маргарину. Подрібнюємо все в блендері до стану крихти і вбиваємо яйце.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 5
Додаємо сметану і замішуємо тісто. Воно повинно бути еластичним і не повинно липнути до рук. Я поділяю тісто 8 частин, кожну розгортаємо в коржик.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 6
У центр кожного коржика укладаємо начинку.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 7
Акуратно защипуємо тісто, залишаючи верхівку відкритої. Повторюємо дію з усіма беляшами.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 8
Перекладаємо біляші на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 50 хвилин.
ти відбілюєш (дуже простий рецепт) - фото крок 9
Вак біляші готові, смачного.

Схожі рецепти