Рецепт Терпкий «Клубічний ліс» фото

Терпкий «Клубічний ліс»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Пісочне тісто , Вершкове масло , Полуниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Літні
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Влітку, в сезон стиглої полуниці, пропоную вам приготувати легкий, практично невагомий тарт"Полуничний ліс" . На тонкому пісочному тісті, шар повітряного вершкового крему з червоним лісом з полуниці.

Опис приготування:

Спершу спечіть основу - пісочний корж. Потім збийте вершки, перемішайте зі згущеним молоком, залити вершковим кремом. Прикрасьте тарт полуницею і відправте в холодильник на пару годин. От і все, десерт готовий! Нижче дивіться покроковий рецепт, як приготувати тарт"Полуничний ліс" .

  • Борошно - 200 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Какао-порошок - 20 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 грам
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Вершки 33% - 400 грам
  • Згущене молоко - 150 грам
  • Полуниця - 600 грам
тарт
1. Підготуйте необхідні інгредієнти для тіста. Борошно і какао просійте в миску. Додайте цукрову пудру і сіль, перемішайте.
тарт
2. Холодне вершкове масло наріжте на шматочки і з'єднайте з сухою сумішшю, швидко перемішайте. Додайте жовток, перемішайте до однорідності, зберіть в кулю. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште на 20 хвилин в холодильнику.
тарт
3. Розкачайте тісто в тонкий пласт, товщиною 5 мм. Перемістіть тісто в форму діаметром 24 см. Сформуйте бортики, висотою 2-3 см. Наколи тісто виделкою.
тарт
4. Поставте корж пекти в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
тарт
5. Корж повністю остудіть, вийміть з форми.
тарт
6. Сливки збийте до стійких піків, влийте згущене молоко і перемішайте до однорідності. Заповніть пісочний корж кремом до бортиків.
тарт
7. Полуницю вимийте, обсушити. Розріжте ягоду на 4 частини і прикрасьте тарт по всій поверхні крему.
тарт
8. Надішліть в холодильник на 2 годину.
тарт
9. Смачного!

Схожі рецепти