Теплий салат з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Салат подається теплим, із запеченою яловичиною, тому прекрасно замінює основне блюдо і подається як м'ясо з гарніром-салатом. Дуже смачно і сомодостаточно. Заходьте і дивіться, як його готувати.
Цей овочевий салат подається з теплою яловичиною, тому він дуже ситний і смачний. Яловичина заздалегідь маринується в соєвому і рибному соусах, арахісове олії (можна замінити на оливкова) і коричневому цукрі.
Потім яловичина запікається, а овочі нарізаються. І завершує це прекрасне блюдо цікава заправка: цедра і сік лайма, соєвий соус, імбир і оливкове масло. Такого салату раніше ви точно не пробували.
- Яловичина - 500 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука (червоний)
- Селера - 1 штука (черешок)
- Braai - 1 пучок
- Вапно - 1/2 штуки (заправка)
- Імбир свіжий - 1 штука(2 см. Для заправки)
- Часник - 1 зубчик (заправка)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки (маринад)
- Рибний чоус - 1 Чайна ложка (маринад)
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка (маринад)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки (маринад)
1. Яловичину наріжте смужками.
2. Змішайте все для маринаду. Покладіть в маринад яловичину і покладіть м'ясо на 1 час.
3. Поки м'ясо маринується, зробимо заправку. Цедру лайма, імбир і часник натріть на тертці.
4. Додайте інші інгредієнти для заправки і перемішайте.
5. М'ясо запечіть в духовці або обсмажити на сковороді. Наріжте смужками.
6. Наріжте солодкий перець дуже маленькими кубиками, огірки - тонкими стрічками, селера - дуже тонкими часточками.
7. Овочі перемішайте, додайте нарізану кінзу.
8. Перемішайте овочі, викладіть зверху м'ясо і полийте заправкою.
9. Смачного!