Телятина зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Телятина зі сметаною - дуже смачна страва, яке порадує вас своїм ніжним смаком і хорошим ароматом. М'ясо гаситься зі сметаною в керамічних горщиках. Підходить для обіду, вечері. Рекомендую!
Перед вами - класичний рецепт приготування телятини зі сметаною. Звичайно ж, можна банально згасити м'ясо на сковороді зі сметаною. Але ж погодьтеся, що блюдо приготоване в горщиках, - набагато смачніше, та й виглядає ефективно. Не полінуйтеся витратити 2-3 години на цю смакоту! хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 200 мілілітрів
- Крем - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
М'ясо промийте і наріжте порційними шматочками. Розкладіть його по горщикам.
Зверху кладемо порізаний дрібно цибулю, вливаємо олію і воду. Ставимо горщики в розігріту до 180 градусів духовку. Закриваємо горщики кришками. Через 30 хвилин потрібно перемішати вміст.
Тепер приготуємо сметанним заправку. Для цього змішайте: сметану, сіль, борошно і гірчицю. Через 2 години додаємо цю заправку в наші горщики. Перемішуємо і готуємо ще 45 хвилин.
Смачного!