Рецепт Телятина в рукаві для запікання фото

Телятина в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо, запечене в рукаві для запікання, виходить по-справжньому смачним!

Все що вам потрібно - це хороший шматочок телятини і рукав для запікання в духовці. Готове м'ясо підійде для будь-якого застілля.

Опис приготування:

Готуємо телятину в рукаві для запікання в домашніх умовах. Приготована по даним рецептом телятина виходить дуже ніжною і смачною. М'ясо можна використовувати в якості нарізки на святковий стіл або просто на бутерброди. Одним словом, варто спробувати! хай щастить!

  • Телятина - 600 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
телятина в рукаві для запікання - фото крок 1
М'ясо розморожуємо, робимо в ньому глибокі надрізи.
телятина в рукаві для запікання - фото крок 2
Нашпиговують м'ясо часником.
телятина в рукаві для запікання - фото крок 3
Змішуємо гірчицю, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Отриманою сумішшю змащуємо шматок телятини і загортаємо його в шматок фольги. Ми залишаємо маринуватися кілька годин при кімнатній температурі.
телятина в рукаві для запікання - фото крок 4
Перекладаємо телятину в рукав для запікання. Готуємо в духовці 15 хвилин при температурі 240 градусів, потім зменшуємо температуру до 180, випікаємо ще 30 хвилин.
телятина в рукаві для запікання - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти