Телятина в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, запечене в рукаві для запікання, виходить по-справжньому смачним!
Все що вам потрібно - це хороший шматочок телятини і рукав для запікання в духовці. Готове м'ясо підійде для будь-якого застілля.
Готуємо телятину в рукаві для запікання в домашніх умовах. Приготована по даним рецептом телятина виходить дуже ніжною і смачною. М'ясо можна використовувати в якості нарізки на святковий стіл або просто на бутерброди. Одним словом, варто спробувати! хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Часник - 4 зубчики
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо розморожуємо, робимо в ньому глибокі надрізи.
Нашпиговують м'ясо часником.
Змішуємо гірчицю, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Отриманою сумішшю змащуємо шматок телятини і загортаємо його в шматок фольги. Ми залишаємо маринуватися кілька годин при кімнатній температурі.
Перекладаємо телятину в рукав для запікання. Готуємо в духовці 15 хвилин при температурі 240 градусів, потім зменшуємо температуру до 180, випікаємо ще 30 хвилин.
Смачного!