Рецепт Телятина в духовці фото

Телятина в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви

Якщо хочете побалувати себе шматком натурального ніжного м'яса без особливих надмірностей, спробуйте смачний рецепт, як приготувати телятину в духовці. М'ясо виходить соковитим, ароматним і апетитним.

Таке м'ясо можна нарізати шматочками і подавати до будь-якого гарніру, телятина відмінно поєднується з ягідними і фруктовими соусами. Якщо потрібна апетитна і рум'яна кірочка, то за пару хвилин до закінчення приготування дістаємо телятину з фольги або рукава. А якщо любите м'ясо з кров'ю, той час запікання варто зменшити. Для приготування потрібен мінімальний набір продуктів.

  • Телятина - 1 кілограм
  • Часник - 1 штука
  • Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції до м'яса - За смаком
  • Сіль - За смаком
телятина в духовці - фото крок 1
1. М'ясо ретельно зачищаємо від плівки і жив, моєму гарненько і витираємо паперовим рушником. Робимо глибокі надрізи, чистимо часник і зубчики запихає всередину надрізів.
телятина в духовці - фото крок 2
2. Змішуємо в мисці гірчицю, спеції за смаком і сіль. Готовою сумішшю натираємо м'ясо і загортаємо щільно в фольгу, щоб соки, які в процесі випікання будуть виділятися з м'яса, залишилися всередині. Ми залишаємо на 2-3 години для маринування.
телятина в духовці - фото крок 3
3. Ставимо м'ясо в розігрітий до 250 градусів духовку на 15 хвилин. Після цього зменшуємо температуру до 190-200 градусів і випікаємо ще 30 хвилин. Дістаємо готове м'ясо і залишаємо в такому вигляді (не розгортаючи фольгу) ще на 30 хвилин. М'ясо розрізаємо на шматочки і подаємо гарячим або холодним.

Схожі рецепти