Тефтелі з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі з цибулею і морквою раніше я ніколи не робила. Зазвичай морква і цибуля входили до складу соусу, а в цьому рецепті цибулю і моркву змішуються з фаршем. Виходять дуже соковиті тюфтельки. Рекомендую!
Готувати тефтелі з цибулею і морквою зовсім нескладно, особливо якщо у вас є комбайн, щоб натерти моркву і дрібно нашаткувати цибулю. Все інше просто добре змішати, сформувати однакові кульки, обваляти їх у борошні. Обсмажити тефтелі з цибулею і морквою потрібно швидко на сильному вогні, а потім просто накрити кришкою і тушкувати приблизно півгодини. От і все! Смак і якість тефтелей з цибулею і морквою буде залежати від того, якої якості у вас буде фарш! Любіть себе, використовуйте тільки якісні продукти, тоді будь-який, навіть найпростіше блюдо буде дуже смачним!
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйце - 1 штука (по бажанню)
Рис відварити до напівготовності.
Цибулю і моркву дрібно порізати і обсмажити на сковороді до напівготовності.
Фарш змішати з рисом, цибулею і морквою.
Сформувати тефтелі.
Тефтелі обсмажити на маслі, до золотистого кольору, додати води і тушкувати під кришкою до готовності.
Подати з салатом з тертої моркви. Смачного!