Рецепт Тефтелі з цибулею і морквою фото

Тефтелі з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тефтелі з цибулею і морквою раніше я ніколи не робила. Зазвичай морква і цибуля входили до складу соусу, а в цьому рецепті цибулю і моркву змішуються з фаршем. Виходять дуже соковиті тюфтельки. Рекомендую!

Опис приготування:

Готувати тефтелі з цибулею і морквою зовсім нескладно, особливо якщо у вас є комбайн, щоб натерти моркву і дрібно нашаткувати цибулю. Все інше просто добре змішати, сформувати однакові кульки, обваляти їх у борошні. Обсмажити тефтелі з цибулею і морквою потрібно швидко на сильному вогні, а потім просто накрити кришкою і тушкувати приблизно півгодини. От і все! Смак і якість тефтелей з цибулею і морквою буде залежати від того, якої якості у вас буде фарш! Любіть себе, використовуйте тільки якісні продукти, тоді будь-який, навіть найпростіше блюдо буде дуже смачним!

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука (по бажанню)
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 1
Рис відварити до напівготовності.
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 2
Цибулю і моркву дрібно порізати і обсмажити на сковороді до напівготовності.
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 3
Фарш змішати з рисом, цибулею і морквою.
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 4
Сформувати тефтелі.
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 5
Тефтелі обсмажити на маслі, до золотистого кольору, додати води і тушкувати під кришкою до готовності.
тефтелі з цибулею і морквою - фото крок 6
Подати з салатом з тертої моркви. Смачного!

Схожі рецепти