Рецепт Тефтелі в пароварці фото

Тефтелі в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт приготування тефтелей в пароварці для любителів дієтичної і корисної їжі. Такі тефтелі виходять нежирними, так що їх можна їсти, не турбуючись про своє здоров'я.

Опис приготування:

Здорова їжа нині в моді. М'ясо приготоване на пару вважається найкориснішим для вживання. Жаль, багато хто все ще віддають перевагу смаженого м'яса. Завдяки цим рецептом ви полюбите м'ясні страви, зроблені на пару ще більше! Для приготування тефтелей в пароварці модель або марка самої пароварки не мають значення. Курячий фарш робимо самостійно, це не важко. Рис можна використовувати не тільки басматі, але він більш корисний і краще поєднується з куркою.

Рецепт:

1. Рис промиваємо і заливаємо водою на 2 годину.

2. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Обсмажуємо його в соняшниковій олії на сковороді.

3. Куряче філе миємо, ріжемо кубиками, потім подрібнюємо в блендері.

4. Додаємо до курячого філе обсмажену цибулю, а також вершкове масло, нарізане кубиками. Всі разом знову змішуємо в блендері.

5. Додаємо спеції в отриманий фарш. Відправляємо його в холодильник приблизно на годину, щоб легше потім було формувати тефтелі.

6. Ліпимо кульки з охолодженого фаршу. Зливаємо воду з рису. Акуратно обвалюють тефтелі в рисі.

7. Застеляємо пароварку листом пергаменту і викладаємо на нього наші кульки. Готуємо на пару 20 хвилин.

Готово! Тефтелі подаємо з овочами або будь-яким гарніром. Смачного.


  • Куряче філе - 300 грам
  • Рис басматі - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Вершкове масло - 50-70 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Спеції - За смаком
Здорова їжа нині в моді. М'ясо приготоване на пару вважається найкориснішим для вживання. Жаль, багато хто все ще віддають перевагу смаженого м'яса. Завдяки цим рецептом ви полюбите м'ясні страви, зроблені на пару ще більше! Для приготування тефтелей в пароварці модель або марка самої пароварки не мають значення. Курячий фарш робимо самостійно, це не важко. Рис можна використовувати не тільки басматі, але він більш корисний і краще поєднується з куркою.

Рецепт:

1. Рис промиваємо і заливаємо водою на 2 годину.

2. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Обсмажуємо його в соняшниковій олії на сковороді.

3. Куряче філе миємо, ріжемо кубиками, потім подрібнюємо в блендері.

4. Додаємо до курячого філе обсмажену цибулю, а також вершкове масло, нарізане кубиками. Всі разом знову змішуємо в блендері.

5. Додаємо спеції в отриманий фарш. Відправляємо його в холодильник приблизно на годину, щоб легше потім було формувати тефтелі.

6. Ліпимо кульки з охолодженого фаршу. Зливаємо воду з рису. Акуратно обвалюють тефтелі в рисі.

7. Застеляємо пароварку листом пергаменту і викладаємо на нього наші кульки. Готуємо на пару 20 хвилин.

Готово! Тефтелі подаємо з овочами або будь-яким гарніром. Смачного.

Схожі рецепти