Рецепт Tartalettes з brusnikoy фото

Tartalettes з brusnikoy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Брусниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Заготовки

Цей простий рецепт тарталеток з брусницею сподобається всім любителям правильного харчування, а також тим, хто вічно сидить на дієтах, але солоденьке дуже любить. Мінімум калорій і максимум смаку та користі!

З такою смачною і корисною закускою ви без уваги точно не залишитеся. Хоч і здається, що наші люди від всіляких варений вже втомилися, це не так - просто тепер популярністю користуються незвичайні рецепти - шоколадне, кокосове або бруснично-апельсинове варення, як в даному випадку будуть оцінені по достоїнству. Спробуйте, а як приготувати тарталетки з брусницею, зараз розповім!

  • tartalettes - 12 штук (у мене - з цільнозерновий борошна і злаків)
  • Брусниця - 300 грам
  • Сік апельсина - 50 грам
  • Вода очищена - 100 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 0.5 штуки (знадобиться цедра половини апельсина)
Tartalettes з brusnikoy - фото крок 1
1. Ягоди миємо й трохи обсушуємо, або відкинемо на друшляк, щоб вся вода пішла. У сотейник помістимо ягоди і воду, варимо на маленькому вогні, поки брусниця не пустить сік. Потім додамо мед, цукор, апельсиновий сік і цедру і Уваров до густого стану на слабкому вогні.
Tartalettes з brusnikoy - фото крок 2
2. Щоб було швидше, я трохи його тримаю в духовці при 200 градусах. А тепер трохи остудити наш джем і наповнимо їм тарталетки.
Tartalettes з brusnikoy - фото крок 3
3. От і все! Остудіть готові тарталетки з брусницею в холодильнику і подавайте на десерт!

Схожі рецепти