Tartalettes з brusnikoy
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт тарталеток з брусницею сподобається всім любителям правильного харчування, а також тим, хто вічно сидить на дієтах, але солоденьке дуже любить. Мінімум калорій і максимум смаку та користі!
З такою смачною і корисною закускою ви без уваги точно не залишитеся. Хоч і здається, що наші люди від всіляких варений вже втомилися, це не так - просто тепер популярністю користуються незвичайні рецепти - шоколадне, кокосове або бруснично-апельсинове варення, як в даному випадку будуть оцінені по достоїнству. Спробуйте, а як приготувати тарталетки з брусницею, зараз розповім!
- tartalettes - 12 штук (у мене - з цільнозерновий борошна і злаків)
- Брусниця - 300 грам
- Сік апельсина - 50 грам
- Вода очищена - 100 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Апельсин - 0.5 штуки (знадобиться цедра половини апельсина)
1. Ягоди миємо й трохи обсушуємо, або відкинемо на друшляк, щоб вся вода пішла. У сотейник помістимо ягоди і воду, варимо на маленькому вогні, поки брусниця не пустить сік. Потім додамо мед, цукор, апельсиновий сік і цедру і Уваров до густого стану на слабкому вогні.
2. Щоб було швидше, я трохи його тримаю в духовці при 200 градусах. А тепер трохи остудити наш джем і наповнимо їм тарталетки.
3. От і все! Остудіть готові тарталетки з брусницею в холодильнику і подавайте на десерт!