Рецепт Tartalettes (тісто) фото

Tartalettes (тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи збираєтеся накривати стіл до свята або хочете зробити фуршет для друзів? Тоді вам знадобляться тарталетки. Ось хороший рецепт, як приготувати тарталетки (тісто), на основі вершкового масла.

Опис приготування:

Тарталетки за цим рецептом можна подавати з солодкою начинкою, наприклад, з фруктами і збитими вершками, з карамеллю і шоколадом. А також їх використовують для салатів, для закусок з морепродуктами, з м'ясом. Для випічки відмінно підійдуть формочки для кексів.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Крем - 1/4 склянки
tartalettes (тісто) - фото крок 1
1. У чашу міксера викладіть борошно, сіль, цукор, наріжте шматочками вершкове масло і додайте його в чашу. Перемішайте до утворення крихти.
tartalettes (тісто) - фото крок 2
2. Викладіть в чашу сметану і перемішайте до утворення тіста, грудки, який тримається разом.
tartalettes (тісто) - фото крок 3
3. Сформуйте єдиний кому і залиште його на 5-10 хвилин. Посипте стіл борошном і викладіть тісто.
tartalettes (тісто) - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в тонкий пласт (0, 5 см в товщину), виріжте формочки.
tartalettes (тісто) - фото крок 5
5. Викладіть тісто в форми для кексів, руками притисніть його до бортикам.
tartalettes (тісто) - фото крок 6
6. За допомогою вилки зробіть проколи, щоб в процесі випічки тісто не здулося.
tartalettes (тісто) - фото крок 7
7. Надішліть тарталетки в розігрітий до 180 градусів духовку на 12-14 хвилин, потім акуратно видаліть з форми і охолодіть, а потім використовуйте.

Схожі рецепти