Tartalettes (тісто)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чи збираєтеся накривати стіл до свята або хочете зробити фуршет для друзів? Тоді вам знадобляться тарталетки. Ось хороший рецепт, як приготувати тарталетки (тісто), на основі вершкового масла.
Опис приготування:
Тарталетки за цим рецептом можна подавати з солодкою начинкою, наприклад, з фруктами і збитими вершками, з карамеллю і шоколадом. А також їх використовують для салатів, для закусок з морепродуктами, з м'ясом. Для випічки відмінно підійдуть формочки для кексів.
- Вершкове масло - 115 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Крем - 1/4 склянки
1. У чашу міксера викладіть борошно, сіль, цукор, наріжте шматочками вершкове масло і додайте його в чашу. Перемішайте до утворення крихти.
2. Викладіть в чашу сметану і перемішайте до утворення тіста, грудки, який тримається разом.
3. Сформуйте єдиний кому і залиште його на 5-10 хвилин. Посипте стіл борошном і викладіть тісто.
4. Розкачайте тісто в тонкий пласт (0, 5 см в товщину), виріжте формочки.
5. Викладіть тісто в форми для кексів, руками притисніть його до бортикам.
6. За допомогою вилки зробіть проколи, щоб в процесі випічки тісто не здулося.
7. Надішліть тарталетки в розігрітий до 180 градусів духовку на 12-14 хвилин, потім акуратно видаліть з форми і охолодіть, а потім використовуйте.