Тальятелле зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Популярна італійська паста тальятелле прекрасно поєднується з будь-якими продуктами. Дуже ситне блюдо виходить і зі свининою. Пропоную оригінальний рецепт тальятелле зі свининою.
Тальятелле - це згорнуті кульки макаронів, вірніше пасти, вони в такому ж згорнутому вигляді і продаються, їх легко помітити. Тальятелле набагато ширше, за спагеті. Вони спочатку присутні в рецепт пасти болоньез. Ви також можете самі їх приготувати - з борошна і 6 яєць, тільки розгортати тісто дуже складно, та й рівно порізати без спеціальної машини теж вимагає вправності. Тому, для приготування тальятелле зі свининою, просто раджу використовувати готову пасту.
- Свинина - 800 грам
- Томати консервовані - 400 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Червоне вино - 250 мілілітрів
- Тальятелле - 800 грам
- Спеції - - За смаком
- Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка (за смаком)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Якщо вам попалася жирна свинина, можете обрізати жирок, обсмажити до стану шкварок, і в отриманому жирі обсмажити вже саму свинину - так м'ясо буде більш ароматним. Самі шкварки (як на фото) викиньте.

Поріжте свинину невеликими шматочками і обсмажте в отриманому олії.

Як тільки обсмажити свинину - відставте її в сторону.

Потім, поріжте цибулю кубиками і измельчитечасник. Обсмажте в тому ж маслі (при необхідності ще долийте рослинного масла) з насінням фенхеля хвилин 10, до золотистого кольору. Потім влийте в цибулю з часником вино.

Готуйте на середньому вогні, поки половина провина не випаруватися.

Томати консервовані (або свіжі) подрібніть в блендері до пюреподібних стану. Якщо у вас були свіжі томати - приберіть шкірочку спочатку.

Додайте томатну масу на сковорідку.

Потім додайте і свинину обсмажену.

Доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь і тушкуйте до повної готовності м'яса - час, а можна і більше. Не забудьте посолити, поперчити і накрийте кришкою.

Коли половина рідини в жаркому випарується, можете почати варити тальятелле. Вони варяться швидко. Потім, злийте воду і додайте їх свинині. Гарненько перемішайте і вимкніть вогонь.

Подавати готові тальятелле можете з тертим пармезаном. Смачного!