Рецепт Свинина з хурмою під сиром фото

Свинина з хурмою під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Фрукти
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Втомилися від уже звичного м'яса по-французьки, але не знаю, , що приготувати? Дивіться і записуйте рецепт приготування свинини з хурмою під сиром. Дуже смачний рулет, який можна подати гостям!

Опис приготування:

Поєднання хурми і свинини досить незвичайне, пропоную заздалегідь приготувати страву, щоб спробувати, адже не всім воно може сподобається. Щоб приготувати свинину з хурмою під сиром, намагайтеся вибирати стиглу хурму, інакше вона буде в'язкою і страва не вийде. Сир я беру твердих сортів. Готувати страву можна як рулетом, так і просто як відбивні (тоді і хурму не треба буде пюрировать, її можна просто порізати кружальцями). Родзинка цієї страви в тому, що ми спочатку обсмажуємо рулет в яйці і сухарях, а потім запікаємо: тому всередині рулет залишається ніжним і соковитим.

1. М'ясо відбийте з усіх боків і залийте соєвий соусом. Дайте постояти в ньому приблизно годину. Якщо у вас не цілісний шматок, вийде два або три рулету. Або можна один великий приготувати. Промариноване м'ясо натріть чорним перцем і чебрецем.

2. Помийте хурму і пюріруйте її (можна в блендері подрібнити).

3. На відбите м'ясо викладіть пюре з хурми. Залиште трохи пюре, їм ми потім ще рулети змажемо. Потім акуратно згорніть м'ясо в рулет або як конверт і перев'яжіть ниткою.

4. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Під рукою поставте дві миски: одну з яйцем, другу - з сухарями. Умочіть рулети спочатку в яйці, а потім в сухарях, обсмажте з усіх боків до рум'яного кольору.

5. Перекладіть рулети в форму для запікання. Рівномірно розподіліть по рулетів залишки пюре з хурми, а також посипте тертим сиром (кількість сиру залежить від ваших особистих переваг).

6. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Потім зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб рулети подрумянились.

Готову свинину з хурмою під сиром подавайте гарячою, прямо з печі, ідеально з овочами або гарніром з картоплі. Келих червоного вина зробить блюдо по-справжньому святковим! Смачного!


  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Мухобойка - 2 штуки
  • Біле вино - 100 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Рослинна олія - - За смаком (для смаження )
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Сир - - За смаком
Поєднання хурми і свинини досить незвичайне, пропоную заздалегідь приготувати страву, щоб спробувати, адже не всім воно може сподобається. Щоб приготувати свинину з хурмою під сиром, намагайтеся вибирати стиглу хурму, інакше вона буде в'язкою і страва не вийде. Сир я беру твердих сортів. Готувати страву можна як рулетом, так і просто як відбивні (тоді і хурму не треба буде пюрировать, її можна просто порізати кружальцями). Родзинка цієї страви в тому, що ми спочатку обсмажуємо рулет в яйці і сухарях, а потім запікаємо: тому всередині рулет залишається ніжним і соковитим.

1. М'ясо відбийте з усіх боків і залийте соєвий соусом. Дайте постояти в ньому приблизно годину. Якщо у вас не цілісний шматок, вийде два або три рулету. Або можна один великий приготувати. Промариноване м'ясо натріть чорним перцем і чебрецем.

2. Помийте хурму і пюріруйте її (можна в блендері подрібнити).

3. На відбите м'ясо викладіть пюре з хурми. Залиште трохи пюре, їм ми потім ще рулети змажемо. Потім акуратно згорніть м'ясо в рулет або як конверт і перев'яжіть ниткою.

4. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Під рукою поставте дві миски: одну з яйцем, другу - з сухарями. Умочіть рулети спочатку в яйці, а потім в сухарях, обсмажте з усіх боків до рум'яного кольору.

5. Перекладіть рулети в форму для запікання. Рівномірно розподіліть по рулетів залишки пюре з хурми, а також посипте тертим сиром (кількість сиру залежить від ваших особистих переваг).

6. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Потім зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб рулети подрумянились.

Готову свинину з хурмою під сиром подавайте гарячою, прямо з печі, ідеально з овочами або гарніром з картоплі. Келих червоного вина зробить блюдо по-справжньому святковим! Смачного!

Схожі рецепти