Свинина в духовці з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Хочу вам розповісти, як зробити свинину в духовці з грибами. Блюдо виходить ситним, ароматним і дуже смачним, так що обов'язково його приготуйте, хоч на святковий стіл, хоч на сімейний обід!
Опис приготування:
Звичайно ж, таку свинину в духовці з грибами варто спробувати в першу чергу всім тим, хто без розуму від соковитих ситних гострих страв. Адже зазвичай до такого м'яса ще й гарнір подають ситний у вигляді смаженої або тушкованої картопельки. І ось особисто мені завжди не вистачало якоїсь пікантності. Ось і народився цей рецепт приготування свинини в духовці з грибами. Рекомендую його і вам!
- Свинина - 1 кілограм
- Помідори - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Перець гострий свіжий - За смаком
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Гриби ділимо навпіл. Половину грибів подрібнюємо і змішаємо з тертим сиром, подрібненим часником і перцем чилі. Зручно це робити в блендері.
2. М'ясо ріжемо порційними шматочками, трохи відбиваємо молотком і натираємо з усіх боків спеціями і сіллю. Викладаємо на дно дека, застеленого фольгою. Туди ж - цілі грибочки.
3. А тепер поверх кожного шматка м'яса викладаємо шар майонезу, потім і сирно-грибний суміші. Відправимо запікатися в духовку при 200 градусах на півгодини.
4. Блюдо готово! Смачного!