Рецепт Свинина у вершковому соусі фото

Свинина у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Вершки
Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви

Зробіть сьогоднішній традиційна вечеря особливим. Приготуйте цю смакоту! Апетитне і соковите м'ясо в солодких вершках з ароматними спеціями - все це, свинина у вершковому соусі.

Перед вами простий рецепт приготування свинини в вершковому соусі. Для приготування цієї страви підійдуть такі частини свинячої туші як: шия, безкісткова лопатка, тазостегновий відруб або безкісткова корейка. Зазначені в даному рецепті спеції можна доповнити будь-якими прянощами, які підходять для приготування страв з мяса.Еслі соус, здасться вам не досить густим, додайте в нього 1 столову ложку борошна і 100 грам твердого сиру (подрібненого). Вдалого приготування!

  • Свинина - 400 грам (вирізка)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вино сухе біле - 50 мілілітрів
  • Часник - 5 зубчиків
  • Масло лівковое - 60 мілілітрів
  • Вершки - 400 мілілітрів(35%)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
свинина у вершковому соусі - фото крок 1
Свинячу вирізку промийте та висушіть. Потім нарізаємо порційними шматочками 1, 5 см.
свинина у вершковому соусі - фото крок 2
Тепер потрібно відбити кожен шматочок в коржик. Відбите м'ясо натираємо сіллю і перцем.
свинина у вершковому соусі - фото крок 3
Розігрійте сковороду, влийте 60мл оливкової олії і обсмажте свинину з двох боків до золотистої скоринки. Обсмажене м'ясо перекладіть у форму для запікання, залийте вином, накрой.Те фольгою. Надішліть м'ясо на 30 хвилин в розігріту до 220 градусів духовку.
свинина у вершковому соусі - фото крок 4
Дрібно наріжте цибулю і часник.
свинина у вершковому соусі - фото крок 5
Поки м'ясо запікається, приготуємо соус. У сотейник додайте 50мл вершкового масла, поставте на вогонь. Коли масло розтопиться, додайте цибулю і часник. Тушкуємо до золотистої скоринки, постійно помішуючи. Потім заливаємо все вершками, доводимо до кипіння.
свинина у вершковому соусі - фото крок 6
Через 30 хвилин, виймаємо форму з м'ясом. З форми переливаємо жир в каструлю з вершковим соусом. Додаємо спеції за смаком і даємо повторно закипіти.
свинина у вершковому соусі - фото крок 7
Тепер потрібно залити готовим вершковим соусом свинину. Температуру в духовці зменшуємо до 180 градусів. Відправляємо форму в духовку на 25 хвилин.
свинина у вершковому соусі - фото крок 8
Свинина у вершковому соусі готова! Смачного!

Схожі рецепти